Girona

Van de Beek i Toni Villa recuperen el somriure al Girona (0-2)

Els de Míchel han aconseguit la primera victòria de la temporada en l'amistós contra el Nàpols

Redacció Esport3Actualitzat

Primera victòria de l'estiu per al Girona, i de prestigi. Els de Míchel han tombat el Nàpols (0-2) en un amistós disputat a Castel di Sangro, als Abruços italians. Els gols han estat del nouvingut Van de Beek i de Toni Villa.

  • El neerlandès s'ha estrenat amb la samarreta del Girona gràcies al regal de porter rival. Meret ha entregat la pilota a Van de Beek, dins de l'àrea, i el migcampista del Girona ha tingut prou sang freda per enviar-la al fons de la xarxa, en el minut 23.
  • Una forta tromba d'aigua, a partir de la mitja hora de partit, ha dificultat el desenvolupament del joc. Aprofitant que la gespa estava mullada, Arnau Martínez ha mirat de sorprendre Meret des de fora de l'àrea, sense èxit.
  • Les ocasions més clares, en general, han estat per al Girona. Portu, després de combinar amb Iker Almena, ha pogut anotar el 0-2 en l'arrencada del segon temps. També Spinazzola ha estat a punt de marcar en pròpia porteria. Ho ha evitat el pal.
  • Ha estat Toni Villa, finalment, el que ha sentenciat el partit, en el minut 82. Ha culminat una gran assistència de Stuani, a boca de canó.

 

  • En la recta final, Rrahmani hauria pogut retallar distàncies per al Nàpols. Ha topat amb el pal després d'un córner picat per Kvaratskhelia.
  • Els pròxims compromisos del Girona seran la setmana que ve contra el Newcastle, divendres 9 d'agost, i contra el Bournemouth, dissabte 10.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut