handbol

El Barça debuta a la Champions amb un triomf a la pista del Montpeller (25-30)

• Primera victòria del Barça aquesta Champions a la pista del HB Montpeller per 25 a 30.
  • Els blaugrana han anat sempre per davant en el marcador, tret d'uns minuts a la primera meitat, i han tingut una màxima renda de 7 gols.
  • Dika Mem ha estat el màxim anotador del partit amb 8 gols però ha acabat lesionat.
  • Absent Gonzalo Pérez de Vargas, que aquesta tarda ha estat pare, gran partit d'Emil Nielsen, amb 14 parades.
  • Gran debut a la Champions del jugador Petar Cikusa, de 17 anys, nascut a Bordils, ha marcat 4 gols i ha acabat dirigint l'equip.
  • En els últims minuts ha debutat el porter Filp Saric, de 18 anys i fill de l'exporter blaugrana Daniel Saric.