EN DIRECTE | Mònaco - Barça, partit de la Champions (Reuters)

EN DIRECTE | Mònaco - Barça, partit de la Champions

El Barça juga amb un menys des del minut 10 per l'expulsió d'Eric Garcia després d'una errada de Ter Stegen; Lamine Yamal està ha igualat el marcador abans d'arribar a la mitja part
Redacció Esport3 Actualitzat

El minut a minut del partit

Patiment a l'inici pel Barça

• Hansi Flick apostava per un doble pivot amb Eric Garcia i Casadó davant l'absència de Dani Olmo i el poder físic del mig del camp del Mònaco.
  • El partit ha estat marcat per la greu errada de Ter Stegen el minut 9. El porter alemany regala la pilota a un rival davant de la frontal de l'àrea i obligava a Eric Garcia a fer una falta que acabava en expulsió.
  • En el minut 15 i aprofitant la superioritat numèrica, el Mònaco s'avançava en el marcador en una acció individual d'Akliouche.
  • Quan el Barça ho estava passant pitjor ha aparegut la figura de Lamine Yamal. El davanter del planter feia una jugada messiànica per la banda dreta que es transformava en l'empat a un al 27'.
  • El conjunt blaugrana revifava amb l'empat i, posteriorment, Balde perdonava el segon gol culer.
  • Just abans d'arribar al descans, eren els locals qui podien tornar a marcar en una centrada lateral que a punt estava de rematar Salisu.

Segueix la transmissió del partit a Catalunya Ràdio:

Alineacions del partit

El Barça debuta en el nou format de la Champions a Mònaco. L'equip blaugrana vol continuar amb el gran estat de forma demostrat a la Lliga i començar amb bon peu la màxima competició europea. Després de cinc victòries consecutives, els culers voldran allargar la ratxa positiva en el debut de Hansi Flick a la Lliga de Campions com a entrenador del Barça.

El conjunt blaugrana començarà la seva aventura europea a l'estadi Lluís II de Mònaco. En aquesta primera jornada de la fase de grups, Hansi Flick no podrà alinear Dani Olmo per la lesió que es va fer contra el Girona, ni Fermín López, que s'ha tornat a lesionar. Tot i això, no tot són males notícies. I és que Ansu Fati s'estrena en una convocatòria amb Hansi Flick, i destaca la convocatòria dels cosins Guille i Toni Fernández, tots dos amb setze anys.

Per altra banda, el Mònaco, entrenat per l'austríac Adi Hütter ha començat la Lliga francesa amb tres victòries i un empat. Els monegascos voldran repetir la fita que van aconseguir ara en fa un mes, quan van guanyar el trofeu Joan Gamper a Montjuïc (0-3) amb els gols de Camara, Embolo i Mawissa.