El Reial Madrid topa amb el mur del Mallorca i perd dos punts (1-1)

Un gol de Muriqi ha donat un empat amb gust de victòria a un Mallorca que s'ha sobreposat al gran inici del Madrid a Son Moix

El Reial Madrid ha començat la defensa del títol de la Lliga davant el Mallorca a Son Moix. El conjunt de Carlo Ancelotti, que ha repetit l'onze titular de la Supercopa d'Europa contra l'Atalanta, ha demostrat tota la seva fortalesa en un gran inici. Els locals s'han vist superats per totes bandes davant un quartet atacant letal que ha trigat menys d'un quart d'hora a ensenyar les urpes.

Ha estat Rodrygo qui ha culminat una jugada col·lectiva amb una gran rosca impossible per al porter local. Semblava que el Mallorca no podia fer res més que salvar els mobles com bonament es pogués, però, amb el pas dels minuts, la imatge del partit ha canviat per complet. Els d'Ancelotti s'han relaxat i els mallorquins han aprofitat la situació.

Ha estat a la represa quan han trobat el premi del gol a la sortida d'un córner. Muriqi, de cap, ha fet un empat que ja no s'ha mogut del marcador.

Inici demolidor del Madrid

• El Mallorca arrenca el duel amb ganes de sorprendre. Després d'un xut lleugerament desviat de Dani Rodríguez (5'), Samu Costa (6'), amb un fort cacau, ha provocat la primera intervenció de mèrit de Courtois.
  • El Madrid reclama el domini del joc i quan l'aconsegueix triga un instant a avançar-se al marcador, en una jugada en què toquen la pilota Bellingham, Mbappé, Vinícius i Rodrygo (13'), que amb una rosca supera el porter del Mallorca (0-1).
  • El Mallorca s'ha anat apropant a la porteria de Courtois. Una cavalcada rapidíssima del japonès Asano fa tornar boja la defensa madridista. La jugada ha acabat amb el xut del nou jugador balear, que ha estat rebutjat per Courtois. Muriqi seguia la jugada de prop i ha estat a punt de batre el porter belga.
  • El conjunt local ha millorat la seva imatge amb el pas dels minuts, però el marcador no s'ha mogut i el Madrid ha marxat al descans amb el 0-1 a favor.

Empat a la represa

• Després del descans, el Mallorca ha trobat el gol. A la sortida d'un córner llançat per Dani Rodríguez, Muriqi (52') ha rematat de cap i ha aconseguit la igualada (1-1).
  • Amb el gol local ha començat a emergir la figura d'Mbappé. Amb dues accions protagonitzades pel francès, el Madrid ha augmentat el perill sobre la porteria de Greif.
  • Abans del xiulet final, fruit de la desesperació blanca, una entrada fora de lloc de Mendy sobre Muriqi li ha costat l'expulsió al francès.
  • En el tram final del partit, els mallorquins han estat més frescos i, fins i tot, han merescut el gol, però a Antonio Sánchez li ha faltat encert. Un Madrid desconegut naufraga a Son Moix en el debut a la Lliga.