barça

Pau Víctor dinamita el clàssic dels Estats Units (1-2)

El davanter del Barça es torna a reivindicar amb un doblet contra el Madrid i ja suma tres gols a la gira

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'emporta el clàssic a Nova Jersey gràcies a un doblet de Pau Víctor. El partit es va suspendre a causa d'una tempesta elèctrica, però es va poder reprendre després d'una hora llarga. El Reial Madrid ha perdut els seus 2 primers partits de la gira pels EUA.

Una primera part amb entrebancs

  • Primers minuts de tempteig, però amb ritme. La primera ocasió clara ha estat del Barça al minut 7. Cop de cap de Pau Víctor a la sortida d'un córner que salva Courtois.
  • La pluja ha tornat a fer la guitza al Barça. L'àrbitre ha aturat el duel en el minut 12 i ha enviat els jugadors a vestidors per culpa d'una tempesta elèctrica. S'han desallotjat els aficionats que omplien el MetLife Stadium. El partit s'ha reprès més d'una hora i quart després, un cop ha passat el perill.
  • La pausa no ha alterat el pla de partit de Flick, els blaugrana han continuat pressionant amunt com els demana l'alemany. Els ha faltat precisió en els últims metres.
  • La primera clara del Madrid. Els blancs s'han avançat en el marcador mitjançant Arda Güler (24'), però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc del turc. Sembla que els d'Ancelotti s'animen.
  • Pau Víctor és el protagonista ofensiu. Nova oportunitat amb una rematada alta des de dins l'àrea (25'). El davanter vol convèncer Flick aquesta pretemporada per quedar-se.
  • L'última aproximació de la primera part del Madrid ha estat per a Endrick. El brasiler, segon fitxatge del Madrid, no ha estat encertat en el xut i ha rematat a fora.
  • En el límit del descans, el Barça s'ha avançat amb una col·laboració entre dos dels davanters. Lewandowski ha cedit sense voler la pilota a Pau Víctor, que ha pogut marcar a plaer.

El Barça ho remata a la represa

  • El Clàssic no ha tingut mitja part. Els equips no han volgut perdre més temps després de l'aturada per la tempesta elèctrica i només hi ha hagut temps per als canvis.
  • El Barça ha començat entonat el segon temps amb dues arribades en els primers instants. Pablo Torre s'ha adormit en la primera i Pau Víctor ha vist com Courtois evitava un gran gol amb una intervenció de molt de mèrit. El de Sant Cugat no ha perdonat just després i ha fet el segon del Barça.
  • L'entrada de Vinícius ha canviat l'atac del Madrid. El brasiler ha fet intervenir Ter Stegen, abans no l'ha substituït Iñaki Peña. L'extrem ha sigut la referència on s'han bolcat els blancs per intentar retallar el desavantatge.
  • A les acaballes, Toni Fernández ha perdonat el tercer i els de Flick ho han acabat pagant. En un córner, Nico Paz ha escurçat distàncies amb un cop de cap sense oposició.
  • Les imprecisions han estat la tònica dels darrers minuts, fruit del cansament i la poca experiència d'alguns joves. Vini ha fregat l'empat en l'últim intent blanc. Guanyar el clàssic dels Estats Units ja és una tradició del Barça.

Pau Víctor: "Estic en un núvol, he d'aprofitar aquest moment dolç"

Sigui quin sigui el desenllaç del curs, ningú li traurà a Pau Víctor el mèrit d'haver estat el primer home gol de l'era Hansi Flick. L'estrella blaugrana d'aquest inici de pretemporada, tres gols en dos partits, acumula reconeixements com a MVP de la gira pels Estats Units i als micròfons d'Esport3 ha reconegut estar "en un núvol". El de Sant Cugat del Vallés vol seguir allargant aquest "moment dolç": 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut