futbol

El Madrid-Almeria es converteix en l'escàndol arbitral més gran mai explicat

Les tres decisions favorables als blancs decretades en 10 minuts agafen tints de conxorxa entre l'àrbitre de camp i el del VAR. La resistència del cuer ha durat fins al minut 99 d'un total de 104 (3-2)

Redacció Esport3Actualitzat

Els vídeos de Real Madrid TV criticant i extorquint els col·legiats de la Lliga que arbitren l'equip blanc semblen haver tingut efecte. Després d'una primera part heroica del cuer de la Lliga, les decisions de l'extremeny Hernández Maeso, debutant aquest any a l'elit, s'han erigit en la millor estratègia per a la remuntada blanca.

Tres decisions molt discutibles decretades en 10 minuts, entre el minut 57 i el 67, han caigut, les tres, del cantó blanc i han frustrat la gesta andalusa. La primera revisió que ha donat lloc a una decisió polèmica ha estat la motivada per unes presumptes mans del centra Kaiky. Si bé és cert que la pilota impacta al colze del brasiler, també ho és que ho fa després d'una doble falta dins l'àrea de Rudiger sobre Edgar i de Joselu sobre el mateix Kaiky. Al capdavall, penal transformat pel pitxitxi Bellingham.

Anul·lat el gol d'Arribas i el braç "legal" de Vinícius

El segon gir de guió inesperat ha estat anul·lar el gol d'Arribas, jugador propietat del Madrid no afectat per la clàusula de la por. Quan el migcampista ha posat el tercer, la maquinària del VAR ha rebobinat per rearbitrar una possible falta de Lopy a Bellingham en l'inici de la jugada.

Poc després s'ha viscut el tercer viatge de l'àrbitre al monitor que separa les banquetes, una excursió que ha servit per assenyalar que el contacte amb el braç de Vinícius no era suficient per esborrar el gol del "7" del marcador.

I per si fos poc, 11 minuts de descompte per acabar d'ensorrar la moral de l'equip dels Jocs del Mediterrani. Han acabat sent 14, impossible resistir per un conjunt ple de cops anímics i futbolístics (3-2).

"Llegenda negra del Madrid"

A ulls de molts espectadors l'actuació vista al Bernabéu agafa tints de conxorxa clara entre l'àrbitre de camp i el de VAR.

Inclús l'exdirector del diari As i pare ideològic de la campanya del "Villarato", Alfredo Relaño, considera que la tarda ha d'entrar amb mèrits propis en la llegenda negra del Madrid.

Incomprensió entre els jugadors de l'Almeria

El lateral terrassenc de l'Almeria Marc Pubill ha estat clar quan ha assegurat que "algú ha decidit que aquí no podiem guanyar". Un altre català, l'autor del 0-2 Edgar, ha denunciat el tracte diferencial a favor dels madrilenys. Incrèdul davant el desenllaç de les tres jugades polèmiques, el de Sallent ha reclamat que la "competició hauria de ser justa".

El seu company Gonzalo Melero encara ha anat un pas més enllà, assegurant que marxen amb la "sensació que els han robat el partit".

Garitano, que ha acabat expulsat, s'ha mossegat la llengua, tot i que també ha mostrat la seva frustració: "No és la primera vegada que em passa això aquí. Què voleu que us digui? No tinc paraules per resumir el que ha passat. Ja heu vist el partit i el que ha passat. La meva opinió és que després sancionen a l'entrenador per parlar".

L'Almeria es manté com l'únic equip de les grans competicions europees que encara no ha guanyat. Des d'aquest diumenge, a més, també és el més indignat, com ha demostrat amb la seva piulada postpartit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut