Ansu Fati dona la victòria al Barça en l'últim test de la gira davant del Milan (1-0)
Ansu Fati celebra l'únic gol del partit (F.C. Barcelona)

Un golàs d'Ansu Fati tomba el Milan en el comiat del Barça als Estats Units (1-0)

Els blaugranes han posat fi a la gira nord-americana amb una victòria per la mínima. Dembélé no ha entrat en la convocatòria de Xavi

• El Barça ha tancat la gira als Estats Units amb una victòria de prestigi contra el Milan. Ansu Fati, amb una rosca excepcional, ha fet l'únic gol del partit en el minut 55.
  • El primer avís del Barça ha estat un xut al pal de Koundé. També Ferran Torres, en la posició de davanter centre, ha tingut alguna ocasió per marcar.
  • El Milan, amb totes les seves estrelles en l'onze titular, ha inquietat poc la porteria d'Iñaki Peña. Rafael Leao ho ha intentat sense èxit.
  • Al descans, Xavi ha donat entrada a Balde i Ansu Fati. Han exhibit bona entesa a la banda esquerra. El "10" del Barça, amb una acció marca de la casa, ha superat Maignar des del pic de l'àrea.
  • Al final, tots els joves del planter han tingut la seva oportunitat. El més destacat ha estat Lamine Yamal, que ha fregat el gol en un parell de rematades.
Lamine Yamal, de 16 anys, ha sumat minuts (EFE)
  • El senegalès Mika Faye s'ha estrenat com a blaugrana. També han tingut minuts, per primer cop en la pretemporada, Marc Casadó, Aleix Garrido i Àlex Valle.