CURSES DE MUNTANYA

Jan Torrella i Laia Montoya guanyen l'Olla de Núria

Laia Montoya s'ha proclamat vencedora en categoria femenina amb un temps de 3h:12'07"

Redacció Esport3Actualitzat

Jan Torrella ha guanyat la cursa amb un temps de 2h:26'29" en una Olla de Núria que estrenava recorregut.


També en categoria masculina, segon ha estat Iü Net i tercer, Lluís Puigvert. La pujada al Puigmal ha evidenciat que seria una Olla de Núria molt disputada i amb domini dels joves. Iu Net, Jan Torrella i Lluis Puigvert han liderat la cursa. La baixada fins a Núria ha estat un passeig triomfal per Jan Torrella que s'emergeix com una de les gran promeses catalanes de les curses de muntanya.

Després de fer cim, Jan Torrella ha canviat el ritme i ha deixat ben clara la seva destresa en les baixades. Per Núria ja ha passat primer però la gran diferència l'ha agafat en la pujada al coll de Nou Fonts i Nou Creus.

 

Canvi de recorregut a l'Olla

Després de 16 edicions, l'Olla de Núria canvia el recorregut. La Reserva Natural d'Eina ha comunicat a l'organització que el tram entre el pic de Finestrelles i el pic d'Eina és un espai transfronterer, que té la seva pròpia regulació i les seves restriccions. Després de treballar durant mesos, a la Unió Excursionista de Vic li han denegat el permís de pas per aquesta zona. Això ha comportat la modificació del recorregut.

El nou recorregut de l'Olla de Núria
El nou recorregut de l'Olla de Núria
El nou perfil de l'Olla de Núria
El nou perfil de l'Olla de Núria

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut