Plou sobre mullat: el VAR indulta el Madrid a Las Palmas

Els blancs surten ben parats de les dues jugades polèmiques i es mantenen en un partit que tornen a remuntar als compassos finals (1-2)
Redacció Esport3 Actualitzat

Contra el Las Palmas el Madrid ha tornat a capgirar el marcador en els compassos finals d'un partit que havia començat perdent (1-2). Però l'enfrontament a l'estadi de Gran Canària hauria pogut ser molt diferent si les decisions de Soto Grado, l'àrbitre de camp, en col·laboració amb Prieto Iglesias, al VAR, s'haguessin ajustat al reglament.

Com ja va passar en l'anterior jornada, amb l'actuació arbitral del Bernabéu que encara ressona a la Lliga, els blancs han sortit ben parats de les dues jugades polèmiques. Dues jugades que han anat acompanyades de dues resolucions que han mantingut en el partit els de Carlo Ancelotti.

Manotada de Rodrygo

Exàrbitres com el col·laborador del "Gol a gol" d'Esport3 Estrada Fernández i Iturralde González no han dubtat a afirmar que al minut 5 hi ha una vermella perdonada a Rodrygo per la seva manotada sobre el porter Álvaro Vallés. El brasiler només ha vist targeta groga i ha pogut continuar sent un incordi per a la defensa "pío-pío".

A la segona part tampoc ha vist la segona groga per un cos a cos que ha acabat amb un defensa canari a terra.

Caiguda de Cardona a l'àrea

En el minut 30, una bola dividida a l'interior de l'àrea entre Sergi Cardona i Ceballos ha acabat amb caiguda del jugador canari. En les imatges del VAR es veu com Ceballos trepitja la bota de Cardona, però Soto Grande no ha xiulat penal.

En cap de les dues jugades Soto Grado ha estat cridat a revisar les jugades al monitor, per la qual cosa en aquesta ocasió els àudios no veuran la llum. El Madrid recupera el liderat provisional a l'espera de conèixer què farà el Girona a Vigo.

El partit, minut a minut

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut