El Madrid no passa de l'empat a Las Palmas (1-1) i es queda a quatre punts del Barça

El conjunt canari s'ha avançat al marcador en els primers minuts, però Vinícius ha aconseguit l'empat de penal després d'un nou partit de Mbappé sense marcar

El Barça ja li treu 4 punts al Reial Madrid en tres jornades de Lliga. Els de Carlo Ancelotti han anat a remolc des del minut 5, quan Moleiro ha avançat els locals després d'una gran jugada col·lectiva. El conjunt blanc no ha estat capaç de reaccionar en una primera part en què Jasper Cillessen ha fet aturades de mèrit per mantenir el resultat a favor dels seus.

A la represa, la millora del joc madridista només ha servit per salvar un punt. Segon empat en aquest inici de Lliga d'un equip que no acaba d'arrencar.

Gol inicial de Moleiro

• Alberto Moleiro ha obert el marcador en la primera aproximació canària després de desfer-se de Tchouaméni i Militao en una gran maniobra ofensiva (1-0, minut 5).
  • Valverde ha posat a prova Jasper Cillessen en una falta perillosíssima al minut 25 que gairebé acaba en gol.
  • El porter neerlandès --ex del Barça-- s'ha tornat a lluir en un xut exterior de Rüdiger al minut 38 amb el Madrid cada cop més abocat a l'atac.

El Madrid empata a la represa

• A l'inici de la segona part, Sandro ha tingut el 2-0 en una gran desmarcada davant Courtois, però la seva rematada ha estat alta.
  • En la següent jugada, Mbappé ha donat senyals de vida amb un gran cacau de fora l'àrea. El rebuig de Cillessen gairebé el converteix en gol Vinícius. Tchouaméni tampoc ha encertat amb el cap a la sortida d'un córner al minut 60.
  • Vinícius ha empatat (1-1, minut 69) després de transformar un penal per mans d'Álex Suárez en una passada d'Arda Güler.
  • Mbappé s'ha convertit en protagonista dels últims minuts amb diverses ocasions de gol. Endrick també podria haver marcat en la seva primera intervenció després de rellevar Vini Jr.
  • El Las Palmas s'ha llançat a buscar el partit i ha vist com li han anul·lat un gol a Viti al minut 89 per fora de joc previ de Mata per molt poquet.