Barça

Hermetisme després del primer dia de Hansi Flick a Barcelona

El nou entrenador del Barça ha passat les primeres hores a la ciutat en un hotel cèntric, sortint a dinar i sopar, mentre el club tancava la liquidació de Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

El proper entrenador del Barça ja és a Barcelona. Hansi Flick ha arribat a la seva nova ciutat. Però el Barça vol fer respectar allò "d'abans d'entrar deixin sortir". I per tant, no mourà fitxa amb Hansi Flick fins que no tingui tancada la liquidació de contracte de Xavi Hernández, que es podria produir dimecres.

El cas és que el tècnic alemany ja ha passat les primeres hores a Barcelona a l'espera de convertir-se en el nou entrenador del Barça per les dues pròximes temporades. Ha dinat i sopat en restaurants de la ciutat, al vespre en companyia de Joan Laporta:

Després del sopar, no hi ha hagut cap comentari sobre la situació blaugrana. Hermetisme absolut respecte a l'anunci que farà oficial la seva contractació:

Dos punts calents en relació a la banqueta del Barça

D'una banda, un hotel en ple centre de la ciutat de Barcelona. Moltíssima expectació mediàtica. La furgoneta negra que hi ha entrat de manera fugaç a mig matí de dimarts i que ha tornat a sortir cap a dos quarts de tres del migdia.

L'anunci oficial de la seva contractació podria fer-se aquest dimecres. I és que primer el club havia de negociar per a la liquidació del contracte de Xavi i el seu staff, una questió que s'ha tractat a la Ciutat Esportiva. Finalment s'ha arribat a un acord total i el fins ara entrenador renunciarà als 11 milions del seu sou, però reclama els 2,5 milions de la clàusula per sortir de Qatar. El seu staff percebrà els 4 milions que tenia signats.

Xavi
Xavi en els seus últims dies al Barça

Quan aquestes qüestions burocràtiques quedin resoltes, acabarà l'era Xavi i començarà l'era Flick. Està previst que l'alemany signi per dues temporades.

Seran dies de moltes trobades i reunions amb Deco i la resta de la cúpula esportiva per abordar la planificació de la temporada. Flick ja sap que l'economia barcelonista no està per massa alegries.

Flick, que està sense equip des que el van destituir com a seleccionador alemany el setembre del 2023, s'haurà de posar a treballar de seguida amb Deco per definir la plantilla de l'any que ve. El tècnic es retrobarà amb Ter Stegen, Gündogan i Lewandoski, amb qui ja ha treballat.

L'alemany ja sap que tindrà molts internacionals espanyols enfeinats les pròximes setmanes. Pedri, Cubarsí, Ferran Torres, Lamine Yamal i Fermín són a la prellista de l'Eurocopa. Aquest últim ha estat la gran novetat de Luis de la Fuente.

Els jugadors que voldria Flick

El jugador alemany Lothar Matthäus, del cercle íntim de Flick, ha revelat en una entrevista a Sky alguns dels jugadors que el futur tècnic del Barça voldria per al Barça 2024-25.

"Florian Wirtz, Jamal Musiala... Hi ha molts jugadors que li agradaria tenir amb ell al Barça, però probablement no seran viables econòmicament."

Desitjos versus realitat econòmica. La dicotomia que va precipitar la sortida de Xavi i a la qual s'haurà d'enfrontar Hansi Flick.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut