Aleix Gómez executa un penal a la pista del Kolstad (FCB)

El Barça arrenca amb victòria l'exigent camí cap a la 13a Champions: 30-35 al Kolstad

L'equip d'Ortega, enquadrat al grup de la mort de la màxima competició continental, ha complert els pronòstics davant un combatiu conjunt noruec
Redacció Esport3 Actualitzat

Comença el camí cap a la 13a Champions d'handbol blaugrana, un trajecte que farà pujada. De moment, però, el vigent campió s'ha estrenat al "grup de la mort" de la màxima competició continental de l'EHF amb un triomf a Noruega. 30-35 davant el combatiu Kolstad de Trondheim.

  • El Barça ha acabat guanyant de cinc a la pista conjunt noruec però ha quedat clar que en aquesta Champions tots els partits, sobretot els de fora de casa, seran molt complicats.
  • Les parades d'Emil Nielsen, 9 a la primera meitat, han permès un distanciament ràpid en el marcador, tot i les lesions de Frade i de Thiagus Petrus.
  • El tècnic, Carlos Ortega, fins i tot ha tingut uns instants per emocionar-se quan ha vist que el seu fill Manuel marcava el seu primer gol a la Champions.
  • El 13-20 del descans semblava avançar una segona meitat tranquil·la. Però en la represa el Kolstad ha estat més encertat i s'ha acostat perillosament en el marcador. S'ha situat només dos gols per sota.
  • Aleshores, ha hagut d'aparèixer en pista Gonzalo Pérez de Vargas per fer un parell de parades providencial i aturar la remuntada noruega. El Barça ha sabut resistir i s'ha tornat a distanciar per acabar guanyant de cinc.

Als blaugrana els esperen 30.000 quilòmetres en el camí cap a Colònia on abans hauran de passar per algunes de les pistes més complicades del continent, com la del Kolstad. La pròxima cita serà dijous que ve al Palau contra el reforçat Szeged hongarès. 

El grup de la mort

Entre els rivals al grup B de l'equip d'Antonio Carlos Ortega també hi ha el finalista de l'última edició, l'Aalborg, i un dels semifinalistes, el Magdeburg, guanyador del títol el 2023. Per si no n'hi hagués prou, també hi ha el Kielce de Talant Dujshebaev, el Nantes o el Pick Szeged, el segon equip més potent d'Hongria. El Kolstad noruec i el Zagreb de Croàcia tanquen una temible llista d'equips. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut