El Barça remunta contra el Bàsquet Girona (79-83) i és finalista de la Lliga Catalana

El Manresa serà el rival del Barça a la final de la Lliga Catalana de bàsquet
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha reaccionat a temps davant del Bàsquet Girona per accedir a la final de la Lliga Catalana. Victòria patida (79-83) guiada per un gran Jabari Parker. El Manresa serà el rival diumenge a la final, en directe per Esport3.

El tècnic Joan Penyarroya es desesperava amb el mal joc del Barça durant els dos primers quarts. L'arrencada havia estat bona i una esmaixada de Satoransky servia per marcar territori.

Però el Girona no s'ha deixat intimidar i conscient de la seva inferioritat sota la cistella ha sabut jugar molt bé per fora. Amb 14 a 13 en el marcador, els gironins han encadenat un parcial inversemblant de 16-0 entre el final del primer quart i l'inici del segon.

Amb 17 punts per sota, Penyarroya ha cridat els seus jugadors per demanar-los explicacions per la manca de tensió defensiva, però els blaugranes només han reaccionat a mitges i s'ha arribat al descans amb un 43 a 35 pel Girona.

El Barça no ha millorat gaire en la represa però Parker, autor de 23 punts, ha sabut aprofitar les errades comeses pels gironins en defensa. El marcador s'ha començat a ajustar.

Amb empat a 49 Penyarroya ha començat a respirar tranquil. Però el Girona s'ha refet amb un parcial d'11 a 0. Màxima igualtat fins als instants final quan dos triples de Parker i un de Punter han assegurat la presència dels barcelonistes a la final de la Lliga Catalana.

 

El Lleida s'imposa a la Penya

Ja sense opcions d'entrar en la final, el Joventut i el Lleida s'han enfrontat en un matx que els tècnics han pogut aprofitar per continuar avançant en la preparació de cara a la temporada que arrenca d'aquí dues setmanes.

Han arrencat forts els badalonins, el Lleida ha remuntat per imposar-se en el primer quart i ha acabat guanyant el partit; això sí, patint fins al final.  El Hiopos Lleida ha superat el Joventut per 83 a 80

Els badalonins han començat dominant per 13 a 8 però els de la Terra Ferma han fet un parcial de 2 a 13 i han pres la iniciativa en el marcador.

Hi ha arribat a haver un avantatge de 15 punts i les forces s'han anat equilibrant en els últims instants.

Al final, el Joventut ha disposat d'un triple per forçar la pròrroga, però Robertson ha fallat i el triomf ha caigut de la banda del Lleida. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut