EL Joventut ha firmat un gran inici a la competició europea (@penya1930)

El Joventut s'estrena a l'Eurocup amb un valuós triomf contra l'Hapoel Tel-Aviv (78-75)

L'equip verd-i-negre, de la mà de Gates, Tomic i Hanga, ha plasmat la seva superioritat en la segona part
Redacció Esport3 Actualitzat

Era important començar guanyant, molt important. El rival, poderós, l'Hapoel Tel-Aviv, no semblava, però, la millor de les opcions. Farcit de jugadors importants, amb una figura de l'NBA com ha estat Patrick Beverley, els israelians són un dels favorits per guanyar l'Eurocopa.

A l'hora de la veritat, però, la Penya ha jugat millor perquè ha jugat com un equip, mentre que l'Hapoel ho fiava tot al joc individual de les seves figures i un abús absolut en el llançament triple. Al descans el resultat era de 37-37 i en la segona part Gates, Tomic (17 punts i 10 rebots)  i Hanga han agafat les regnes del partit per acabar aconseguint una victòria molt destacable. 78-75 i la setmana que ve a Ulm a confirmar aquest bon començament