Copa Amèrica de Vela

Un llamp obliga a cancel·lar la jornada 5 de les regates Round Robin

La meteorologia al litoral barceloní ha marcat la jornada de competició, que no s'ha pogut disputar sencera per culpa dels llamps.

Redacció Esport3Actualitzat

Una tempesta breu però amb un intens aparat elèctric ha obligat a suspendre la primera jornada de la segona volta de la Copa Louis Vuitton per motius de seguretat.

La decisió s'ha pres després que un llamp caigués a l'aigua, molt a prop del camp de regates, i posés en risc les embarcacions, ja que els pals dels vaixells actuen com a parallamps.

 

En aquell moment, el Luna Rossa tenia avantatge sobre el Team New Zealand, després d'una excel·lent sortida dels italians. Com que no hi havia res en joc, els neozelandesos han decidit unilateralment abandonar la regata, cosa que ha portat a la seva desqualificació.

La jornada s'ha obert amb un enfrontament a vida o mort per a l'Alinghi, que encara no coneixia la victòria. Els francesos de l'Orient Express han perdut el vol en la sortida i ja no s'han refet, cosa que ha permès a l'Alinghi guanyar per 1 minut i 10 segons.

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut