Champions Legue

L'Atlètic de Madrid confia en el Metropolitano però l'Inter pica primer (1-0)

Els de Simeone han sortit a minimitzar danys a l'estadi Giuseppe Meazza i al tram final de partit s'ha trobat amb el gol en contra d'Arnautovic

Igual que a la Copa del Rei, l'Atlètic de Madrid es veurà obligat a remuntar un gol si vol avançar en la màxima competició continental:

• Simeone ha tornat a apostar per Marcos Llorente com a davanter centre al costat de Griezmann per assaltar San Siro. Witsel, Mario Hermoso i Rodrigo de Paul, també reservats contra Las Palmas, han recuperat la titularitat. Inzaghi li ha replicat el sistema a l'exjugador de l'Inter amb Thuram i Lautaro Martínez en punta.
  • Samuel Lino ha estat el primer estilet matalasser gràcies a les seves accions d'habilitat per la banda esquerra. El brasiler ha enviat un xut de rosca a l'esquerra de Sommer per ben poc (11'). Dos minuts més tard, l'Inter ha reclamat unes mans de Molina a l'àrea nerazzurra després d'un mal rebuig de Witsel, però eren totalment involuntàries i inevitables.
  • L'Inter sortia sovint amb encert de la pressió visitant, però no sabia connectar l'última passada, en ocasions de manera especialment frustrant. La primera opció local no ha arribat fins al minut 32, en una pilota baixada per Marcus Thuram i rematada massa alta per Lautaro Martínez. A partir d'aquí, els llombards s'han encès.
  • L'argentí també ha protagonitzat la primera rematada entre pals, amb un plàstic cop de cap per culminat una centrada de Barella (35'), però Oblak ha pogut blocar. La següent de l'ex de Racing Club, però, ha estat la més clara; Thuram ha interceptat una mala passada de Rodrigo de Paul i ha liderat la contra fins a deixar el gol mig fet al davanter interista... que ha perdonat (38').
  • Lautaro també ha participat en una combinació amb Nicolò Barella i Marcus Thuram que el francès ha culminat amb un xut potent, però centrat (42'). S'ha despertat tard, però l'Inter ha acabat el primer temps mereixent el gol.

Segona part: l'Inter pica primer

• Marcus Thuram no ha pogut disputar la segona part per lesió, i l'ha substituït el veterà Arnautovic; Stefan Savic ha entrat en el lloc de José María Giménez. Justament Arnautovic ha estat a punt de completar un contraatac de precisió helvètica en el tercer minut de la represa, però ha enviat a la graderia l'assistència final de Dimarco.
Witsel i Arnautovic pugnen per una pilota aquest dimarts a Milà (Reuters)
  • Simeone ha intentat reviscolar l'equip amb la reaparició de Morata, en el minut 53. I el madrileny ha estat a punt de marcar només trepitjar la gespa, però sol al segon pal, ha vist com Samuel Lino preferia acabar ell una paret amb Rodrigo de Paul en lloc de servir l'assistència (55').
  • L'"Atleti" ha fet la impressió de voler donar un pas endavant, però ha continuat defensant-se en moltes fases. Així ha estat com Arnautovic i Lautaro han trobat espai per traçar una paret que ha deixat l'austríac sol davant d'Oblak, però incomprensiblement ha rematat als núvols (63').
  • Simeone ha fet entrar Barrios i Reinildo en el lloc de Molina i Mario Hermoso, de manera que Marcos Llorente, que havia arrencat el duel en punta, l'ha acabat jugant de lateral dret. A l'altre costat, Samu Lino, desbordat també per l'entrada de Dumfries, ha vist com Çalhanoglu enviava una centrada que Lautaro ha rematat a les mans d'Oblak (76').
  • El gol que es mastegava, però, ha acabat arribant per una falta d'entesa entre Reinildo i De Paul en zona sensible. Lautaro ha robat, ha posat la directa i ha encarat Oblak; l'eslovè ha desviat la primera rematada, però Arnautovic ha aprofitat el rebuig (1-0, 78').
  • Amb Griezmann lesionat, Samuel Lino ha tingut l'empat a prop amb una canonada tres minuts més tard, però l'Atlètic haurà de remuntar si vol ser als quarts... i al Mundial de Clubs.