L'Espanyol es deixa remuntar pel Heidenheim (2-1)

El conjunt de Manolo González ha encaixat la primera derrota de la pretemporada en un partit en què els blanc-i-blaus s'han avançat amb gol de Puado
Redacció Esport3 Actualitzat

A 9 dies del seu debut a la Lliga, l'Espanyol ha disputat, aquesta tarda, el seu últim partit de pretemporada. En el quart amistós de preparació ha arribat la primera derrota blanc-i-blava. Ha estat per 2 gols a 1 a casa del Heidenheim alemany, equip que la temporada passada va acabar en vuitena posició a la Bundesliga.

Tots tres gols han arribat a la segona meitat. Centrada de Carlos Romero -una de les incorporacions d'aquest estiu- i Javi Puado ha transformat el primer gol. Era el minut 51.

Però no han trigat gaire a reaccionar els jugadors locals. Al 64', empat amb un gol en pròpia porteria de Sergi Gómez, en una acció desafortunada per als interessos de l'Espanyol. I quan faltaven 9 minuts per al final dels 90' reglamentaris, Breunig ha establert el 2-1 definitiu rematant de cap una pilota al segon pal.