Barça

Hansi Flick espera Olmo per jugar contra el Rayo

El tècnic alemany del Barça vol aconseguir la tercera victòria de la temporada regular aquest dimarts, contra el Rayo Vallecano a Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick vol continuar sumant els partits per victòries. De moment, dues de dues en la Lliga contra el València i l'Athletic Club. Ara toca mantenir la ratxa positiva aquest dimarts, contra el Rayo Vallecano a domicili. El tècnic alemany espera poder comptar amb Dani Olmo:

"És a la llista i estic convençut que està preparat per jugar. Crec en aquest club i que el podrem inscriure, tant de bo, demà."

Flick no es queixa en les seves compareixences davant la premsa, però no pot amagar que estaria més satisfet si pogués comptar amb més reforços, sobretot a la davantera després de la marxa de Vitor Roque.

"No penso en nous fitxatges. És el que sempre dic, em centro en l'equip que tinc. Estic satisfet. Si les circumstàncies canvien i tinc més jugadors, fantàstic."

El tècnic alemany té al cap que s'ha de guanyar la Lliga. Ho diu sense alçar la veu: guanyar és que se li exigeix al Barça cada temporada:

"L'objectiu és sempre guanyar el campionat. Serà una cursa llarga, però ara no hem de mirar al mes de maig. Toca el partit de demà contra el Rayo Vallecano i sumar la tercera victòria consecutiva en la Lliga."

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut