Bagnaia, seguit de Martín, durant la cursa a Assen
Bagnaia, seguit de Martín, durant la cursa a Assen (Reuters)
MotoGP

Bagnaia marca la diferència a Assen, la catedral de MotoGP

El pilot de Ducati ha estat intractable en una cursa que Márquez ha acabat quart, però ha estat penalitzat i ha caigut fins a la desena posició

Redacció Esport3Actualitzat
  • Nova victòria de Pecco Bagnaia, que ha fet una cursa perfecta i suma la seva tercera victòria consecutiva al mític circuit d'Assen. Igual que dissabte, ha anat líder des del començament amb un ritme endimoniat que Jorge Martín no ha pogut replicar. El madrileny ha acabat segon.
  • Al darrere, la lluita per la tercera posició del podi ha estat molt entretinguda i amb variacions contínues al capdavant d'aquest segon grup on hi havia Maverick Viñales, Marc Márquez, Enea Bastianini i Fabio di Giannantonio. Viñales ha defensat el tercer lloc, fins que ha arribat Bastianini amb una gran remuntada.
  • L'italià ha avançat al límit Marc Márquez, ha picat contra la moto del de Cervera. A l'última volta, Viñales s'ha obert massa i Márquez l'ha passat. El de Cervera ha acabat quart, seguit de Di Giannantonio i Viñales, que ha estat sancionat per trepitjar lleument la zona verda.

 

  • Hores més tard, també ha estat penalitzat Marc Màrquez per la pressió dels seus pneumàtics. Amb la sanció, el català ha passat de la quarta a la desena posició. 
  • Acosta ha caigut a l'última volta i Àlex Rins a l'inici. Martín continua de líder, però ara només té 10 punts d'avantatge sobre Pecco Bagnaia.


Els resultats de la cursa

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut