Marc Márquez durant la cursa al Gran Premi de San Marino
Marc Márquez durant la cursa al Gran Premi de San Marino (EFE)
MotoGP

Extraordinària victòria de Marc Márquez en una cursa boja a Misano

Un Gran Premi de San Marino passat per aigua ha portat molta emoció en una cursa en què Jorge Martín només ha pogut sumar un punt

Redacció Esport3Actualitzat

Una magnífica sortida va permetre a Jorge Martín arribar líder al primer revolt a la cursa esprint. El madrileny afrontava la cursa llarga amb el mateix objectiu, seguir ampliant la seva diferència a la general respecte a Pecco Bagnaia. Però la cursa d'aquest diumenge tenia un ingredient afegit: la pluja.

La sortida ha estat encara en condicions de sec, però aviat han començat a caure gotes sobre el traçat de Misano. Alguns pilots, com Jorge Martín, han volgut entrar a boxs a canviar de neumàtics. Una decisió arriscada, sobretot, perquè les precipitacions no han estat prou fortes perquè el pneumàtic de pluja funcionés.

Marc Márquez, que sortia novè, i Pecco Bagnaia han estat alguns dels pilots que no han passat per boxs. El pas de les voltes ha demostrat que era la decisió correcta. El mateix Martín se n'ha adonat unes voltes més tard, quan ha tornat al seu garatge per tornar a canviar de moto. El madrileny perdia així qualsevol opció a la cursa.


La remuntada de Márquez s'ha certificat i el de Cervera ha arribat a liderar la cursa, per davant d'un Pecco Bagnaia que ha estat conservador pensant en el Mundial. I és que amb la 15a posició de Martín, l'italià es torna a situar a només 7 punts del madrileny. Marc Márquez, que ha acabat sumant la segona victòria consecutiva, també fa una gran retallada a la classificació general, on se situa a 53 punts del líder Martín.


Resultats del Gran Premi de San Marino

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut