Marc Márquez, celebrant la victòria (Reuters)
Motor

Històric Marc Márquez: torna a guanyar una cursa llarga 1.043 dies després

El cerverí completa un Gran Premi de l'Aragó de Moto GP perfecte, en una cursa marcada pel seu domini i per la topada entre Bagnaia i Álex Márquez que escalfa el campionat

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez torna al calaix més alt del podi per segon dia consecutiu, en una cita idíl·lica amb el circuit de Motorland d'Alcanyís. El vuit vegades campió del món ha rubricat un cap de setmana perfecte amb la cursa llarga d'aquest diumenge, amb una victòria sense discussió que arriba 1043 dies després de l'última, aconseguida al Gran Premi de l'Emilia-Romanya a Misano un 24 d'octubre de 2021. Ho ha fet arribant a tenir cinc segons de diferència respecte a Jorge Martín, segon, l'únic que ha intentat seguir el seu ritme.

Márquez, però, encara és lluny de la lluita pel lideratge a la general, a setana punts de Jorge Martín. Una lluita que s'escalfa per la caiguda entre Pecco Bagnaia i Àlex Márquez, en una topada perillosa on Bagnaia ha quedat enganxat i ha estat arrossegat uns segons sota la moto del cerverí. La situació ha afavorit a Jorge Martín, que ja va recuperar el lideratge aquest dissabte, i ara ha ampliat la diferència amb l'italià, vigent campió del món.

 

 

Dixon guanya en Moto2

En Moto2, el britànic Jake Dixon ha guanyat a Alcanyís imposant-se a l'italià Tony Arbolino, segon, i al turc Denyz Önçü, tercer.

Rueda s'imposa en Moto3

En Moto3, primera victòria per al sevillà Antonio José Rueda. També és el tercer podi de la temporada del pilot de Red Bull KTM després de ser 2n al Gran Premi de Portugal i 3r en el Gran Premi de Catalunya.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut