Els germans Márquez celebren el seu històric podi (EFE)
Moto GP

Espectacular remuntada de Marc Márquez al Gran Premi d'Alemanya de MotoGP

El tro de Cervera passa de la tretzena a la segona posició i el seu germà Àlex acaba tercer en un podi històric

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez sortia des de la 13a posició i, de mica en mica, ha anat avançant posicions fins a convertir-se en el pilot revelació de la cursa. Abans d'acabar la primera volta ja havia guanyat cinc posicions i se situava vuitè amb 29 voltes per davant.


A la 7a volta, Maverick Viñales, quan rodava cinquè, ha sortit de pista, no ha caigut, però ha baixat fins a la 18a posició. Una volta més tard, el tro de Cervera es col·locava sisè i vuit voltes després, a la setzena, avançava una posició més. Fins a la cinquena.


A la volta 22 han saltat espurnes amb un xoc entre Marc MárquezMorbidelli, però el tro de Cervera ha sabut aguantar la compostura i, quatre voltes més tard, l'ha superat. Per davant tenia el seu germà Àlex, però també l'ha acabat superant i una caiguda de Jorge Martín, quan anava primer, a dues voltes pel final, ha possibilitat que el tro hagi acabat una remuntada increïble per acabar ocupant el segon calaix del podi.

Igualant la gesta dels Aoki

Pecco Bagnaia ha acabat guanyant la cursa i Álex Márquez, que sortia des de la cinquena posició, ha acabat tercer. És la primera vegada que els germans de Cervera pugen junts al podi. Als anys 90 els germans japonesos Aoki van pujar junts al podi, com aquest diumenge els Márquez. Pau Gasol els ha felicitat per la seva espectacular fita:

El minut a minut:

 

Moto2

A Moto2, ha guanyat Fermín Aldeguer. El murcià puja un lloc en la general i s'enfila al quart lloc de la classificació, a 39 punts del líder, el pilot de Borriana, Sergio García. El podi de Moto2 a Alemanya l'han completat el britànic Jake Dixon i el japonès Ogura.

Moto3

També ja s'ha completat la cursa de Moto3 i el colombià David Alonso ha refermat el liderat del Mundial amb una nova victòria. El japonès Furusato ha estat segon i Ivan Ortolà, tercer. Amb aquest resultat el valencià es posa segon de la general, a 58 punts del líder.

 

Anar al contingut