El Tolosa passa per sobre d'un Girona (0-4) que ha jugat tota la segona part amb 10

L'expulsió de Gazzaniga al límit del descans ha condicionat el rendiment de l'equip de Míchel davant un rival molt més rodat
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Amb Dovbyk titular i el debut de Bryan Gil, el Girona ha tingut la seva primera oportunitat al minut 6 en una arribada claríssima de Portu.
  • Els francesos han replicat amb dos travessers. El primer després d'un cop de cap de Kamanzi i el segon en una falta directa picada per Cristian Cásseres.
  • Gazzaniga s'ha lluït en una nova oportunitat de Kamanzi però al límit del descans el porter argentí ha estat expulsat amb vermella directa després de tombar Aboukhlal quan es disposava a marcar el primer gol del partit. Míchel ha substituït Dovbyk per fer entrar Juan Carlos.
  • Al temps afegit de la primera part el Tolosa s'ha avançat en el marcador després d'un córner que ha rematat el capità Nicolaisen (0-1).
  • El davanter gabonès Babicka, una de les novetats de la segona part, ha guanyat l'esquena a David López i ha aconseguit el 0 a 2 al minut 50 per als de Carles Martínez.. Poc després, Juan Carlos ha salvat el tercer en una perillosa rematada del mateix Babicka.
  • Aboukhlal ha ampliat les diferències per a l'equip occità, que ha jugat a plaer en superioritat numèrica (0-3, minut 61). Amb el Girona absolutament ensorrat, César Gelabert ha aconseguit el quart (0-4, minut 70) després d'una jugada precedida de falta a Iván Martín.
  • Minsu ha fallat un penal al minut 82. El seu xut ha anat al pal i el refús tampoc l'ha sabut aprofitar en la millor oportunitat del Girona per marcar.