Girona

El Girona no en té prou amb l'exuberància d'Asprilla per sotmetre el Rayo (0-0)

El colombià, que ha provocat l'ocasió més clara amb un xut a la creueta, és la millor notícia d'un equip de Míchel que encadena tres partits de lliga sense guanyar

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona segueix allunyat de la versió que el va portar a la Champions. Contra el Rayo a Montilivi, els de Míchel han encadenat el tercer partit consecutiu sense guanyar -- derrotes contra el Barça i a València i l'empat d'aquest dimecres --, en una Lliga on habiten a la segona meitat de la taula amb 8 punts:

  • Míchel volia que el Girona s'assemblés al de la temporada passada, però en la primera part contra el Rayo s'ha vist un equip amb molts problemes per crear ocasions de gol. Yáser Asprilla n'ha tingut una de molt clara, però el colombià l'ha desaprofitat quan el més difícil semblava tirar la pilota fora. Cap xut entre els tres pals i els porters inèdits en tot el primer temps.
  • Només començar el segon, xut de falta de Viktor Tsygankov i aturada sense problemes d'Augusto Batalla. Sense oblidar les precaucions defensives, el Girona ha tingut moments brillants de joc, però li ha faltat acabar les jugades.
  • Asprilla, un dels més destacats del partit, ha deixat tremolant la porteria del Rayo amb aquest cacau que s'ha estavellat a la creueta:
  • Era el minut 58 i semblava que s'acostava el gol. Tsyhankov ho ha provat també des de fora l'àrea davant d'un Rayo totalment tancat defensant l'empat a zero.
  • I Miguel Gutiérrez, en el minut 71, i després d'una excel·lent jugada col·lectiva, ha xutat massa alt quan ja es cantava el gol.
  • Ni l'efectiu recurs de Stuani utilitzat com a revulsiu ha funcionat al tècnic madrileny que, a canvi, ha confirmat que disposa d'un diamant en la figura d'Asprilla. Exuberant i ràpid, el colombià, que al segon temps ha provocat l'ocasió més clara amb un xut a la creueta, és qui millor canalitza, avui, el joc d'atac blanc-i-vermell.

El Girona de Míchel ha fet mèrits de sobres per guanyar, però no ha tingut el premi del gol en un partit que, com a mínim, ha servit per trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, si es té en compte el desafortunat desenllaç de París.

El minut a minut del partit:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut