Girona

Recital golejador del Girona contra l'Osasuna en el seu retorn a Montilivi (4-0)

El conjunt de Míchel s'ha refet de la derrota al Metropolitano i ha aconseguit la primera victòria de la Lliga

El Girona ha sumat el seu primer triomf a la Lliga davant d'un Osasuna que poc perill ha pogut generar a la porteria de Gazzaniga. Els locals, en un Montilivi ple de gom a gom, han anat creixent a mesura que passaven els minuts i han anat arribant els gols. El primer ha estat de Bryan Gil, amb una acrobàtica rematada que ha permès als de Míchel arribar al descans al davant en el marcador.

A la segona part, el Girona s'ha agradat i ha arribat un recital golejador. Primer Tsygankov, després Abel Ruiz amb un golàs i, per últim, el de sempre, Cristhian Stuani, que ha posat la cirereta del pastís per sumar la primera victòria de la Lliga.

Gil guia el Girona a la primera part

• Minut 22, primera gran ocasió del Girona, però la rematada de Bryan Gil l'ha rebutjat a córner Sergio Herrera amb una gran mà.
  • L'1-0 ha arribat en el minut 34. Centrada al segon pal i Bryan Gil remata de manera inversemblant sorprenent així Sergio Herrera, que ha vist com entrava la pilota pel seu pal.
  • En el temps afegit, gran ocasió d'Abel Ruiz, però la seva rematada de cap ha sortit ajustada al pal dret de la porteria d'Herrera quan ho tenia tot de cara. La centrada, de Bryan Gil.
  • Final de la primera part amb avantatge dels de Michel gràcies al golàs de Bryan Gil.

Recital a la segona part

• En el minut 47, primera ocasió del Girona de la segona part. La rematada de Victor Tsygankov, però, ha sortit massa creuada.
  • Tsygankov, però, sí que ha sabut aprofitar l'ocasió que ha tingut en el 52' per fer el 2-0. Miovski inicia la jugada, Bryan la posa a l'àrea i l'ucraïnès ha aprofitat l'errada de Lucas Torró per batre Herrera posant la pilota lluny del seu abast.
  • I en el 56 ha arribat la sentència d'Abel Ruiz. La deixa amb el pit Yangel Herrera i l'engalta el davanter valencià per posar la pilota a l'escaire. 3 a 0 i partit decidit.
  • En el 90 ha arribat el gol del de sempre: Cristhian Stuani. Jugada que inicia Asprilla per la banda dreta, passada en profunditat a Van de Beek -els dos debutants- que ha acabat regalant el gol al davanter uruguaià que només ha hagut d'empènyer la pilota per establir el 4-0.