Stuani segueix en ratxa a l'estiu (@GironaFC)

Víctòria del Girona contra el Blackburn Rovers (2-3)

Els de Míchel s'han acomiadat d'Anglaterra amb un triomf abans de tornar a terres catalanes
Redacció Esport3 Actualitzat
  • El Girona s'ha emportat l'amistós que disputava a Anglaterra, al camp del Blackburn Rovers (2-3).
  • Abans que s'arribés al descans, Cristhian Stuani ha fet el primer gol de l'enfrontament.
  • 5 minuts després, Victor Shigankóv ha marcat el segon, després d'una jugada de Savio
  • I encara a la primera meitat, al minut 37, el conjunt anglès ha retallat distàncies. L'acció l'ha signat Leonard
  • S'ha arribat al descans amb l'1 a 2 favorable al Girona però tot just començar el segon temps, els gironins han tornat a marcar. Ha estat un golàs d'un dels nous fitxatges d'aquesta temporada: l'internacional neerlandès Daley Blind.
  • Al minut 67, badada espectacular del porter del Girona Juan Carlos i Dilan Markanday ha fet el 2 a 3 que ha estat l'últim gol del partit.