1a Divisió

El Barça allarga la ratxa de victòries contra el Girona (1-4)

Lamine Yamal, amb dos gols, ha estat l'MVP del partit. Per al Barça també han marcat Olmo i Pedri; Stuani ha fet l'únic gol dels gironins

Revenja del Barça amb el Girona després de la temporada passada, on els de Míchel els van fer 8 gols entre el partit de la primera volta i el de la segona. Aquest diumenge, a Montilivi, els blaugrana han estat sublims. Amb un Lamine Yamal pletòric, han dominat el joc de dalt a baix i s'han imposat per 1 a 4. El líder és més líder, amb 5 victòries de 5 partits.

• La pressió del Barça no ha deixat respirar el Girona en els primers minuts de partit i els blaugranes han tingut una bona oportunitat ja al minut 5. Gazzaniga ha aturat ben situat un xut massa centrat de Lamine Yamal.
  • Lewandowski ha tornat a posar a prova el porter local a la sortida d'un córner. Gazzaniga ha atrapat sense problemes el seu cop de cap.
  • Tot just després, el Girona ha fet el primer xut entre pals. Ter Stegen ha aturat sense dificultats un xut llunyà de Miguel.
  • En el minut 23, Balde ha volgut resoldre en solitari una escapada per la banda esquerra. El seu xut ha sortit desviat i Lewandowski i Olmo, que esperaven la centrada, han lamentat la decisió de lateral català.
  • El Barça ha obert el marcador a la mitja hora de joc. Errada greu de David López, que no ha sabut salvar la pressió de Lamine Yamal en una conducció des de dins de la seva pròpia àrea L'atacant culer li ha pres la pilota i tot seguit ha superat Gazzaniga amb un xut potent i molt ben dirigit (0-1).
  • El mateix Lamine Yamal ha fet el segon només sis minuts més tard. Un servei de falta de Raphinha ha acabat amb la pilota morta a peus de la jove perla barcelonista. Yamal ha xutat amb la cama esquerra i Gazzaniga només ha pogut acompanyar la pilota amb la mirada.
  • El Girona no s'ha rendit i en el minut 44 Ter Stegen ha fet una gran aturada per desviar amb la cara una rematada a boca de canó de Bryan Gil.
  • En l'acció justament posterior, ha arribat la polèmica perquè l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha anul·lat un penal que en principi sí que havia assenyalat. Iñigo Martínez ha tocat la pilota amb les mans, però com que la pilota venia del cos de Balde, finalment no hi ha hagut pena màxima.
  • Només començar la segona part, Dani Olmo ha fet el tercer del Barça. Passada llarga de Kounde per al davanter de Terrassa, que després de deixar botar la pilota ha batut Gazzaniga amb una potent rematada amb la cama dreta. Tercer partit d'Olmo amb el Barça i tercer partit marcant.
  • En el minut 55, una gran acció de col·lectiva del Barça ha acabat amb una assistència de Raphinha a Lewandowski. Gazzaniga, però, ha endevinat les intencions del polonès i ha evitat el quart dels visitants.
  • El porter argentí també ha estat encertat dos minuts després per desviar un xut llunyà de Lamine que hauria pogut significar el hat-trick de Yamal.
  • Al minut 60, Olmo ha estat substituït per Eric Garcia. El de Terrassa ha marxat amb alguna molèstia física.
  • Tot just després, el Barça ha fet el quart. Sensacional passada filtrada de Marc Casadó per a Pedri. El canari ha aguantat la sortida de Gazzaniga i l'ha acabat superant per fer encara més gran l'avantatge culer (0-4).
  • El Girona ha escurçat distàncies en el minut 80. Asprilla ha enviat una bona passada en profunditat a Portu, que ha assistit Stuani perquè l'uruguaià fes el primer dels gironins (1-4).
  • En el minut 86, el Barça s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió amb vermella directa de Ferran Torres per una entrada en planxa sobre el turmell d'Asprilla.
  • El marcador ja no s'ha mogut més i el Barça ha pogut celebrar la cinquena victòria en cinc partits. El Girona, per la seva banda, ha vist tallada la seva ratxa de triomfs. Tots dos equips s'estrenen aquesta setmana que ve a la Lliga de Campions.