Girona

Un Girona molt solvent manté el liderat de la Lliga davant l'Alabès (3-0)

Artem Dovbyk ha obert el marcador amb el cap en el minut 23 i l'ha tancat de penal en el 58. Portu ha fet el 2 a 0 en el 42' després de rebre una assistència de Couto

El Girona ha guanyat 3-0 i ha recuperat el lideratge que li havia pres diumenge el Reial Madrid. Els blanc-i-vermells han demostrat fiabilitat i s'han imposat a l'Alabès amb solvència, amb dos gols de Dovbyk i un de Portu. La victòria no ha perillat en cap moment.

Així ha estat la victòria blanc-i-vermella:

• Minut 8, primera ocasió per al Girona. Dovbyk, amb el cap, força un córner després d'una centrada de Yan Couto.
  • Minut 23, obre el marcador el Girona, 1-0. Dovbyk aprofita el rebuig d'Antonio Sivera a una rematada de Couto per rematar amb el cap i obrir el marcador. Novè gol de l'ucraïnès a la Lliga.
  • Minut 30. Primera ocasió per a l'Alabès, però la rematada de cap de Samu Omorodion l'ha aturat sense problemes Gazzaniga.
  • Minut 42, 2-0. Assistència de Couto cap a Portu -que avui ha tornat a la titularitat per la baixa de Tsygankov- que acaba creuant la pilota lluny de l'abast de Sivera. Segon gol a la Lliga del de Beniel.
  • Final de la primera part amb domini gironí al marcador i a la gespa, amb un 69% de possessió, 2 a 0.
  • Primers minuts de la segona part amb domini de l'Alabès, però sense disposar d'oportunitats clares de gol.
  • Minut 56, rematada de Guevara que surt fora per poc a l'esquerra de Gazzaniga.
  • Minut 57, resposat del Girona. Excel·lent jugada personal de Yan Couto, que se'n va de tots els defensors de l'Alabès i acaba provocant penal.
  • Minut 58, 3-0. Artem Dovbyk és l'encarregat de transforma el penal que ha entrat pel mig de la porteria de Sivera. Doblet de l'ucraïnès que ja en suma 10 a la Lliga i es posa segon de la classificació empatat amb Mayoral del Getafe, a 3 de Jude Bellingham.
  • Gran jugada col·lectiva del Girona en el minut 73 i rematada final de Pablo Torre que s'estavella al lateral de la xarxa de la porteria de l'Alabès.
  • Greu errada de Gazzaniga, que no mesura bé la sortida, però la rematada de cap de Sola s'estavella en la defensa blanca i vermella i surt a córner.
  • Rematada de Valery en el minut 77, però la pilota se'n va fora per ben poc.
  • En el minut 85 Rubén Duarte ha deixata anar una fuetada des de fora de l'àrea que s'ha estavellat a la creueta de la porteria defensada per Gazzaniga. La millor ocasió de l'Alabès.