Barça

El Barça obre la Lliga amb un empat incòmode a Getafe (0-0)

La intensitat dels madrilenys i l'expulsió de Raphinha a la primera meitat molesten els de Xavi fins a la desesperació

Redacció Esport3Actualitzat

El campió de Lliga ha començat la defensa del títol al sempre incòmode Coliseum, on els culers porten quatre anys sense marcar:

  • Xavi ha apostat pel dibuix dels quatre migcampistes en aquest primer partit de Lliga, amb Oriol Romeu al costat de Frenkie de Jong i Gündogan a la vora de Pedri.
  • Raphinha ha protagonitzat la primera ocasió dels culers en el minut 16, però David Soria ha desviat amb encert el llançament de falta directa del brasiler.
  • En el 26, Oriol Romeu ho ha provat amb un xut ras des de la llarga distància després d'una bona acció personal. La pilota ha sortit a la dreta de la porteria del Getafe.
  • A la mitja hora de joc, una bona combinació del Getafe ha acabat amb un xut de Juan Iglesias que ha trobat la bona resposta de Ter Stegen.
  • En el minut 36, David Soria ha rebutjat una rematada de Raphinha després d'una gran passada llarga de Kounde. La pilota ha rebotat en el cos de Mitrovic i la pilota ha acabat picant al pal.
  • En el minut 42, el Barça s'ha quedat en inferioritat numèrica, per expulsió de Raphinha per vermella directa. El brasiler ha perdut els nervis i ha donat un clar cop de colze a Gastón Álvarez. Els jugadors culers s'han queixat que el conjunt madrileny n'havia repartit uns quants, de cops de colze, abans d'aquesta acció.
  • L'expulsió ha provocat la reacció de Xavi que ha fet entrar Abde en el lloc de Christensen abans de començar la segona part. Frenkie de Jong ha passat a jugar de central.
  • En el minut 56, forces equilibrades novament: Mata ha vist la segona targeta groga per una entrada sobre Araujo i ha estat expulsat.
  • El partit s'ha anat escalfant amb el pas dels minuts i el següent expulsat ha estat Xavi. El tècnic barcelonista ha vist la vermella directa per les protestes després d'una jugada en què ha considerat que Abde era objecte de falta.
  • Lamine Yamal i Ansu Fati, que han entrat des de la banqueta juntament amb Gavi, han protagonitzat una bona jugada que ha acabat amb una rematada desviada d'Ansu en el minut 80. Ja en temps de descompte els jugadors del Barça han demanat un possible penal sobre Araujo, però Soto Grado -que ho ha consultat a la pantalla del VAR- no l'ha xiulat en considerar que hi havia mans prèvies de Gavi.
  • Al final el Barça no ha pogut desnivellar el marcador i el partit ha acabat amb empat a zero, el mateix resultat amb què el Barça va encetar la lliga la temporada passada, aleshores contra el Rayo al Camp Nou.

Segueix el partit minut a minut:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut