La dolça eliminació de l'Europa a mans de l'Elx entra en la història gracienca (0-2)

Rècord d'assistència al Nou Sardenya: 4.034 espectadors que testimonien el bon moment que viu l'entitat en l'àmbit social
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Europa de 2a RFEF ha jugat contra l'Elx de Segona Divisió la primera eliminatòria de la Copa del Rei 2023-24. Dues divisions de diferència que han estat un escull massa important per als graciencs. Els de la franja verda han estat més contundents a les àrees i han fet bons els gols de Mourad Daoudi, al 43, i de Rodri Mendoza, deu minuts abans d'acabar el matx. 

Però, més enllà del resultat, l'eliminatòria del torneig del KO ha entrat en la més que centenària història de l'Europa. L'Europa-Elx ha suposat un nou rècord d'assistència històric al Nou Sardenya: 4.034 espectadors. I això sense comptar els veïns que animen els escapulats des  dels balcons... Definitivament, "la Copa mola". La fita demostra un cop més el bon moment esportiu i social que viuen clubs populars de Barcelona com l'Europa o el Sant Andreu.

Als compassos finals, els jugadors entrenats per Ramon Gatell i Ignasi Senabre ho han intentat tot per brindar el gol de l'honor a la seva fidel afició, sense sort. Tant se val. Aquest dia de Tots Sants ja forma part de la història de l'esport de la vila de Gràcia.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut