Així ha celebrat Kubo el seu golàs (EFE)
Així ha celebrat Kubo el seu golàs (EFE)
Espanyol

Una genialitat de Kubo castiga un Espanyol inofensiu (0-1)

Abans del golàs del japonès, en el minut 80, Véliz havia malbaratat una oportunitat claríssima per als blanc-i-blaus

Redacció Esport3Actualitzat
  • Segona jornada de Lliga, i segona ensopegada de l'Espanyol. Aquest cop, a més, a casa. Els blanc-i-blaus han pecat de falta d'encert i ho han pagat car. La Reial Societat n'ha tingut prou amb un golàs de Take Kubo per endur-se els tres punts.
  • Cinc dels fitxatges de l'estiu han estat titulars en l'onze de Manolo González, incloent-hi l'albanès Kumbulla. Ha debutat al costat de Cabrera. El txec Král, en la seva presentació davant l'afició blanc-i-blava, ha ofert molt bones sensacions.
  • La Reial Societat, ben dirigit per Brais Méndez, ha pres el control de la pilota. Sergio Gómez ha estat a punt de marcar en un parell d'ocasions. En un xut de falta lateral, gairebé ha sorprès Joan Garcia.
Bon partit de Kral a l'RCED (EFE)
Bon partit de Král a l'RCDE (EFE)
  • L'Espanyol ha trigat a reaccionar. Ha tingut les oportunitats més clares en la recta final del primer temps. Jofre i Véliz, però, no han estat prou contundents davant d'Álex Remiro.
  • S'ha trencat el partit en la segona part i l'Espanyol, en una contra vertiginosa, ha malbaratat un gol cantat. Puado ha cedit a Véliz i l'argentí, sol davant del porter, no ha encertat a rematar-la.
  • La Reial Societat, en canvi, no ha estat tan compassiva amb el seu rival. Take Kubo ha decantat la balança amb una genialitat. S'ha desempallegat de Brian Oliván amb un túnel i ha batut Joan Garcia, en el minut 80.

El resum del partit:

 

 

Anar al contingut