Espanyol

Els Williams esguerren l'estrena de Luis García amb l'Espanyol (1-2)

Iñaki, en el minut 22, i Nico, en el 75, han deixat sense premi el debut del nou entrenador blanc-i-blau. El gol de Sergi Darder ha arribat massa tard

• L'estrena de Luis García com a entrenador de l'Espanyol s'ha saldat amb derrota (1-2). Dos gols dels germans Williams deixen els blanc-i-blaus encallats en la zona de descens, quan falten deu jornades per al final.
  • Iñaki Williams, en la primera ocasió del partit, ha avançat l'Athletic. En el minut 22, ha aprofitat una passada llarga de Dani García.
Iñaki Williams celebra el gol amb Dani García (EFE)
  • El gol ha deixat estabornit l'Espanyol. Vesga i Sancet, de cap, han pogut marcar el segon de l'equip visitant abans del descans.
  • L'Espanyol no ha xutat a porteria fins al minut 41. Joselu ho ha provat des de fora de l'àrea, sense èxit.
Joselu protesta la decisió de Munuera Montero (EFE)
  • En la segona part, Pacheco ha salvat una ocasió de Guruzeta i, poc després, Iñaki Williams, tot sol davant del porter perico, ha perdonat el 0-2. També Guruzeta, a un metre de la línia de gol, ha malbaratat una oportunitat clara.
Luis García saluda Valverde (EFE)
  • Tanta insistència de l'Athletic ha tingut premi. Nico Williams ha donat l'estocada definitiva a l'Espanyol amb el segon, en el minut 75.
  • L'Espanyol ha pogut reduir diferències amb un gol de Sergi Darder, en el minut 90. Ja era massa tard. A més, l'expulsió d'Aleix Vidal, amb dues targetes grogues, ha tirat per la borda qualsevol opció.