Espanyol

Puado lidera la victòria de l'Espanyol davant l'Alabès amb un hat-trick (3-2)

24.238 espectadors estan presenciant el partit, la millor entrada de la temporada fins ara

• L'Espanyol ha tingut la primera oportunitat clara en el minut 9, amb un cop de cap de Véliz que ha sortit desviat per ben poc.
  • Javi Puado ha fet l'un a zero en el minut 21, en aprofitar al segon pal una passada de Tejero i arrodonint un inici de partit amb un domini clar del conjunt blanc-i-blau.
  • L'empat a un ha arribat en el minut 35. Guridi s'ha plantat davant Joan García, que ha pogut refusar amb el peu, però Conechny ha aparegut per posar el cap i fer pujar l'un a un al marcador.
  •  La segona part ha començat amb imprecisions de tots dos equips, jugant amb presses i poc joc combinatiu.
  • El més efectiu ha estat l'equip de Manolo González, ja que en el minut 56 els protagonistes de l'un a zero han repetit per fer el dos a un. Centrada d'Álvaro Tejero i rematada amb el cap de Javi Puado pentinant la pilota suaument lluny de l'abast de Sivera.
  • Els bascos han volgut respondre ràpidament, però només cinc minuts més tard han concedit un contraatac que ha acabat amb un clar penal de Sivera a Chedira.
  • El llançament l'ha transformat Javi Puado en el 3 a 1.  D'aquesta manera ha sumat el seu primer hat-trick a Primera.
  • La resposta dels vitorians, en el minut 68. Servei de córner de Joan Jordan i Nahuel Tenaglia, anticipant-se a Carlos Romero, ha fet de cap el 3 a 2.
  • L'Alabès ha passat a dominar el joc i els nervis s'han apoderat de la graderia de l'Stage Front Stadium l'últim tram de partit, però els bascos no han tornat a trobar la porteria local i l'Espanyol ha sumat tres punts importantíssims.