La selecció espanyola celebra el gol de Merino al minut 119 de la pròrroga (EFE)

Espanya elimina l'amfitriona Alemanya (2-1) a la pròrroga

Dani Olmo i Merino han fet els gols que situen els de Luis de la Fuente a les semifinals
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurocopa 2024

Espanya ha eliminat als quarts de final l'amfitriona de l'Eurocopa, Alemanya, gràcies a un gol de Merino al minut 119, l'últim de la pròrroga (2-1). Alemanya havia forçat una agònica pròrroga gràcies a un gol de Wirtz, neutralitzant així el primer gol del català Dani Olmo.

El minut a minut del partit:

• Molta igualtat en els primers 45 minuts. Nico i Lamine Yamal per a Espanya i Havertz per a Alemanya han tingut les millors oportunitats.
  • Al descans ha entrat Nacho per Le Normand, que tenia targeta i per a Alemanya han entrat Andrich i Wirtz.

• Només començar Morata ha tingut una ocasió claríssima i en el 51 Dani Olmo a passada de Lamine Yamal ha fet l'1-0.

• El tram final de partit ha estat un atac de gol. Fullkrug ha rematat al pal i Havertz ha estat a punt d'empatar amb una vaselina.
  • L'1-1 ha arribat en el 88, obra de Wirtz després d'una centrada que ha despenjat Kimmich.
  • Amb l'empat el partit ha anat a la pròrroga.
  • Oyarzabal per a Espanya i Wirtz per a Alemanya han pogut desfer la igualada en dos xuts que han sortit fregant el pal en la primera meitat de la pròrroga.

• L'àrbitre del partit no ha volgut saber res d'unes mans dins l'àrea de Cucurella que ha interceptat un xut de Musiala.

• Fullkrug de cap ha pogut avançar els alemanys però ha topat amb un gran Unai Simón.

• A dos minuts per al final del temps extra Merino amb una volada impressionant ha fet de cap el 2-1 en una centrada d'Olmo.