Yaremtxuk és felicitat pel capità Zinchenko després de fer l'1-2
Yaremtxuk és felicitat pel capità Zinchenko després de fer l'1-2 (Reuters)
Eurocopa 2024

Ucraïna remunta davant d'Eslovàquia amb Dobvik però sense Tsygankov

El pitxitxi de la Lliga és titular però no pot marcar en el dia del seu 27è aniversari. Tsygankov, en canvi, no ha jugat. L'heroi ha estat el valencianista Yaremchuk (1-2)

Artem Dobvik, pitxitxi de la Lliga i estilet del Girona, ha estat titular però no pot marcar en el dia del seu 27è aniversari. Viktor Tsygankov, en canvi, no ha jugat ni un minut. L'heroi ha estat el valencianista Roman Yaremtxuk:

• Gols: 1-0 Ivan Schranz (minut 18). 1-1 Mykola Shaparenko (minut 54). 1-2 Roman Yaremchuk (minut 80).
  • Eslovàquia ha dominat la primera part, amb un gran Lobotka (Nàpols, ex-Celta), i ha fet el primer gol del partit gràcies a l'olfacte golejador de Schranz, que ja en porta dos.
  • En la segona, en canvi, Ucraïna ha tret l'orgull i ha remuntat amb dianes de Shaparenko i Yaremchuk, actual davanter del València.
  • El moment més emocionant ha arribat quan ha sonat l'himne ucraïnès abans de començar el partit. Els seus jugadors, com ja van fer davant de Romania, s'han cobert les espatlles amb una bandera d'Ucraïna, que ja fa dos anys i mig que sobreviviu com pot en la guerra amb Rússia.
  • Totes dues seleccions es jugaran dimecres que ve l'accés als vuitens de final en la darrera jornada, Ucraïna davant de Bèlgica i Eslovàquia, contra Romania.