Copa Amèrica 2024

Veneçuela dona la sorpresa i derrota l'Equador del català Fèlix Sànchez (1-2)

L'expulsió d'Enner Valencia ha condicionat el rendiment de la tricolor. La "vinotinto" ha capgirat el gol inicial de Sarmiento amb dianes de Cádiz i Bello

Primera jornada de competició al grup B de la Copa Amèrica de futbol. Mala estrena de l'Equador, que ha perdut contra Veneçuela per 1-2. El partit s'ha començat a complicar per a la selecció dirigida pel català Fèlix Sànchez quan Enner Valencia s'ha fet expulsar per una entrada duríssima sobre Martínez. Era el minut 22. Tot i jugar amb deu homes, l'Equador s'ha avançat abans del descans amb un gol de Jeremy Sarmiento.

L'agilitat d'un aplegapilotes, que ha facilitat el servei de banda de Bello, ha col·laborat en bona part en l'acció de l'empat de Veneçuela. Jhonder Cádiz ha firmat el gol "vinotinto" a passada de Rondón. El 1-2 definitiu l'ha marcat Eduard Bello, aprofitant una pilota refusada pel porter Domínguez després d'un cop de cap de Rondón.