Copa Amèrica 2024

L'Equador ressuscita en la Copa Amèrica de la mà del seu propi "Lamine Yamal"

Kendry Páez, de 17 anys, ha comandat el triomf de la "tri" contra Jamaica (3-1) i reactiva les opcions de la selecció de Félix Sánchez Bas

Redacció Esport3Actualitzat

Contra Veneçuela, en la jornada inaugural, estrena per oblidar. En la segona jornada, contra Jamaica, victòria per somiar. L'Equador del barceloní Félix Sánchez Bas ha redreçat el rumb en la Copa Amèrica i recupera les esperances de classificar-se per als quarts de final.

El defensa del Bayer Leverkusen Hincapié ha avançat la "tri" amb una centrada que s'ha enverinat després de fregar en el peu d'un defensa rival. I, just abans del descans, Kendry Páez ha transformat un penal per ampliar distàncies. El futur migcampista del Chelsea, de només 17 anys, s'ha convertit en el segon golejador més jove de la competició.

Els "reggae boyz" no han llançat la tovallola i, fins i tot, Michail Antonio ha posat la por al cos dels equatorians en anotar l'un a dos. Era el primer gol de Jamaica en una Copa Amèrica, tot just en la seva tercera participació. Però Minda ha acabat aixafant la guitarra als caribenys en culminar una cavalcada des del mig del camp, en el temps afegit.

L'Equador, amb tres punts, arribarà a l'última jornada de la fase de grups amb opcions de classificar-se per als quarts de final, amb el permís de Veneçuela i Mèxic. Com a mínim, contra Jamaica, han mostrat credencials per no acomiadar-se abans d'hora.

 

 

El minut a minut del partit:

 

 

 

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut