Futbol

Mbappé declara el seu amor al Reial Madrid

Més de 80.000 persones han vist en directe la presentació de la nova estrella blanca al Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

Més de 80.000 aficionats del Reial Madrid han assistit a la presentació de Kylian Mbappé al Bernabéu.

En un acte on Florentino Pérez ha aparegut acompanyat de Zidane i Pirri, dues llegendes madridistes. El president del Reial Madrid ha fet de mestre de cerimònies, com és habitual quan presenten un nou jugador i ha volgut agrair a Mbappé l'esforç que ha fet per vestir de blanc la temporada vinent.

Avui estàs aquí perquè tu ho has volgut. Gràcies per fer un esforç que molts ni s'imaginen per poder vestir aquesta samarreta, que és la de les 15 Copes d'Europa

Per la seva banda, Mbappé, que ha fet el seu discurs en castellà, ha volgut donar les gràcies a Florentino, ha dit que compleix un somni i ha acabat demanant un crit conjunt entre tota l'afició present al Bernabéu.

Ara vull estar a l'altura d'aquest club, que és el millor del món. Em deixaré la pell per aquest escut i aquesta samarreta, i vull enviar un missatge a tots els nens i nenes: vaig ser com vosaltres i amb la passió i els somnis podeu fer tot el que us proposeu

Per acabar, Mbappé, que ha estat acompanyat en tot moment de la seva família, ha fet una volta al camp i ha llançat pilotes a la grada, fent les delícies dels més de 80.000 aficionats que l'han pogut veure de prop.

 

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut