El Girona i el Taty fan història en una nit màgica contra el Reial Madrid (4-2)

Els de Míchel han passat per sobre del conjunt blanc en un partit inoblidable a Montilivi
Redacció Esport3 Actualitzat
  • El Reial Madrid, sense Thibaut Courtois ni Karim Benzema, ha començat més endollat a Montilivi. Els de Carlo Ancelotti han tancat el Girona a la seva àrea durant els primers minuts de partit, amb un Vinícius molt versàtil que ha portat de corcoll a Arnau Martínez.
  • Però els de Míchel només han necessitat una ocasió en atac per inaugurar el marcador. Jugada col·lectiva que acaba en centrada de Miguel Gutiérrez per banda esquerra i el Taty Castellanos que l'envia al fons de la xarxa al minut 12.
  • La dinàmica del partit ha continuat igual, però la millor versió de Vinícius s'ha trobat amb la pitjor. Protesta rere protesta al col·legiat i enfrontaments amb la defensa rival han desconnectat breument el Reial Madrid i ha arribat el segon del Girona.
  • Pilotada en llarg d'Arnau Martínez i el Taty que guanya la posició clarament a Militao per definir per sota les cames de Lunin. Doblet del davanter en 22 minuts i Montilivi celebrant el moment de glòria del seu equip.
  • El Reial Madrid, però, ha retallat diferències amb una rematada de cap de Vinícius després d'una gran centrada mil·limetrada de Marco Asensio al minut 35. Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.
  • La segona part no podia haver començat de millor manera per als gironins. Jugada ràpida en atac i hat-trick del Taty Castellanos en el minut 46. El davanter, però, no n'ha tingut prou i ha fet el quart al seu compte particular al 62' amb un cop de cap que no ha aturat Lunin.
  • El Reial Madrid només ha pogut maquillar el marcador amb un gol de Lucas Vázquez als minuts finals després d'una passada de la mort de Vinícius.