Cancelo celebra el gol de la victòria (Reuters)

El Barça culmina amb Cancelo una remuntada de líder contra el Celta (3-2)

En els últims set minuts, els blaugranes han capgirat el marcador amb dos gols de Lewandowski i un de Cancelo

El Barça se situa colíder amb el Girona després de culminar una remuntada contra el Celta amb dos gols de Lewandowski i un de Cancelo. Els de Xavi han patit, però han tret caràcter per capgirar el marcador en els set últims minuts i mantenir Montjuïc invicte.

• El noruec Strand Larsen ha fet el 0-1 al minut 19, amb un xut molt ajustat al pal.
  • A la primera meitat, el Barça s'ha estavellat una vegada i una altra contra la defensa ben ordenada del Celta.
  • L'única ocasió clara dels blaugranes abans del descans ha estat una rematada a fora de Joao Félix.
Joao Félix lamenta una ocasió fallada (EFE)
  • Ter Stegen ha estat providencial amb dues aturades de mèrit davant de Iago Aspas i Strand Larsen.
  • De Jong, amb problemes en un turmell, ha estat substituït per Gavi al minut 35.
  • Al descans, Xavi ha fet entrar Lamine Yamal i Ronald Araujo en el lloc d'Oriol Romeu i Marcos Alonso. Al minut 60, Balde ha substituït Christensen.
  • Ferran Torres, sol davant del porter Iván Villar, ha enviat una rematada a fora per molt poc (minut 63).
  • La circulació del Barça era massa lenta, i les contres del Celta, molt perilloses. En una sortida rapidíssima, Douvikas ha fet el 0-2 al minut 76.
  • En el 80, una assistència espectacular de Joao Félix l'ha aprofitat Lewandowski per fer l'1 a 2. Quart gol a la Lliga del polonès.
  • En el 85, Lewandowski ha repetit, aquesta vegada rematant una passada de Joao Cancelo, per situar l'empat a 2.
  • La remuntada l'ha completat Joao Cancelo desviant una assistència mil·limètrica de Gavi, al minut 89.

Reviu la remuntada del Barça:

El calendari s'embussa de partits i dimarts el Barça torna a jugar partit de Lliga. Serà a les 21.30 h al camp del Mallorca.