Una acció defensiva del Barça Atlètic
Una acció defensiva del Barça Atlètic (UD Ibiza)
1RFEF

Bons resultats de Nàstic i Barça Atlètic en el primer partit de play-off d'ascens a segona

El Barça ha fet els deures i s'ha imposat per 1-2 a l'anada a Eivissa, mentre que el Nàstic ha empatat a dos gols a Ceuta

Eivissa 1 - 2 Barça Atlètic

El Barça Atlètic s'ha imposat per 1 a 2 a Eivissa.

Ha començat marcant Cedric per als locals a Can Misses, en el minut 11, però Pau Víctor ha aconseguit el gol de l'empat al 13. Amb l'1-1 s'ha marxat al descans.

Ja al segon temps, Marc Guiu ha anotat el segon, amb què els blaugranes s'han posat per davant en el marcador (min 55).

Ceuta 2 - 2 Nàstic de Tarragona

Comença el play-off d'ascens a LaLiga Hypermotion. Els locals s'han avançat en el minut 8, mitjançant Rodri Ríos. Ja al segon temps, Godoy en el 49, ha empatat el partit (1-1).

Després, Rodri Ríos ha tornat a avançar el Ceuta al marcador al minut 66 (2-1). En el 77 el Ceuta s'ha quedat amb 10 arran de l'expulsió de Christian Rodríguez. Ja en el primer minut del temps afegit, Gorostidi ha fet l'empat a 2.