Jaël Bestué, amb gest resignat a la meta de l'Stade de France (Reuters)

EN DIRECTE | Dia 9 París 2024: Bestué a la repesca; Bucsa-Sorribes, bronze

Els Jocs de París 2024 han continuat amb la novena jornada de competicions, en què el tenis ha estat el gran protagonista del dia
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

La parella Bucsa-Sorribes es penja el bronze

La delegació espanyola ha aconseguit una altra medalla de bronze gràcies als dobles femenins. La parella formada per la jugadora de Castelló Sara Sorribes i Cristina Bucsa s'ha imposat amb superioritat a les txeques Karolina Muchova i Linda Noskova. Partit resolt amb un doble 6-2. Sorribes es treu així l'espineta d'una prematura eliminació del quadre d'individuals. 

 

Noah Lyles, nou rei de la velocitat

L'estatunidenc s'ha penjat l'or en una final dels 100 metres molt ajustada. Noah Lyles ha estat el més ràpid amb un registre de 9.79, millor marca personal, que ha estat suficient per superar per només cinc mil·lèsimes el temps del jamaicà Kishane Thompson, plata. Lyles ha hagut de remuntar, ja que ha tingut la pitjor reacció dels vuit finalistes. Amb una gran acceleració, Lyles ha anat superant tots els rivals per imposar-se a la prova reina de la velocitat. El bronze ha sigut per Fred Kerley dels Estats Units.

 

Espanya d'handbol pateix per ser a quarts

Aleix Gómez, Ian Tarrafeta i Dani Fernández, els tres catalans de la selecció espanyola, s'han classificat per als quarts de final. L'equip de Jordi Ribera depenia d'ell mateix per passar a la fase eliminatòria. Espanya s'ha imposat a Croàcia per 32 a 31 en un partit a cara o creu entre els dos combinats. Aleix Gómez ha estat decisiu amb un gol en els darrers segons. El rival a la següent ronda serà Egipte.

Jaël Bestué, a la repesca

La santcugatenca ha debutat en uns Jocs quedant quarta de la seva sèrie de 200 m llisos. Dilluns té una altra oportunitat de passar a semifinals gràcies a la repesca. La d'aquest diumenge ha estat la primera experiència de la vallesana en categoria individual, mentre que el dijous 8 tindrà lloc la primera ronda dels relleus.

Jaël Bestué, arribant quarta classificada de la seva sèrie

Carlos Alcaraz, impotent contra el millor Djokovic

El murcià disputava la final de tenis individual contra Novak Djokovic i podia convertir-se en el tenista més jove a guanyar un or olímpic. Alcaraz, però, ha sucumbit contra la millor versió der serbi, que amb 37 anys ha aprofitat la seva última oportunitat en uns Jocs. Doble 7-6 en gairebé 3 hores.

L'italià Lorenzo Musetti ha aconseguit el bronze, la primera medalla del tenis italià en 100 anys. Aquest mateix diumenge en sumaran una altra a la final femenina de dobles, amb la parella Errani-Paolini.

L'hoquei herba supera la campiona de Tòquio

El combinat estatal d'hoquei herba masculí, integrat per una desena de catalans, ha superat Bèlgica, l'última campiona olímpica a Tòquio, als quarts de final per 3-2. Els dos últims gols dels homes de l'argentí Max Caldas han estat obra de Marc Reyné i Marc Miralles. Ara lluitaran per passar a la final contra Austràlia o els Països Baixos.

L'evolució d'aquesta selecció ha anat clarament de menys a més. El debut a la cita olímpica va ser dolorós --desfeta 4-0 a mans de Gran Bretanya-- però pel camí han anat millorant les sensacions fins al punt d'eliminar la vigent campiona del món, Alemanya, en la primera fase.

Gisela Pulido inicia el seu camí olímpic

La de Premià de Mar s'estrena amb la primera regata de kitesurf femení. Concretament, Pulido competirà a la categoria de Fórmula Kite, una disciplina que debuta en uns Jocs Olímpics. La catalana és també coneguda per haver aconseguit el Guinness World Record com la campiona mundial més jove de la història, quan va guanyar la Copa del Món amb tan sols deu anys.

Gisela Pulido debuta a París 2024

Mireia Benito, en joc una altra medalla

La representant en la final femenina de ciclisme en ruta, campiona d'Espanya en cronòmetre, haurà de lluitar contra les favorites, provinents dels Països Baixos i Bèlgica. La de Llorenc del Penedès no ho tindrà fàcil, però. Per donar la sorpresa, ha de superar un recorregut de 158 quilòmetres amb 90 participants.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut