Claudia Pina lidera la golejada del Barça contra el Dallas Trinity (0-6)

Gols de la de Montcada i Reixac, amb un hat-trick, Szymczack, Guijarro i Nazareth en el segon i últim partit de la gira americana

El Barça ha atropellat per 0 a 6 el Dallas Trinity, amb triplet inclòs de Claudia Pina, i ha tancat amb una nova festa de gols la gira d'amistosos de pretemporada als Estats Units. Un triomf contundent que se suma a l'aconseguit dimarts passat contra el Bay FC per 2 a 5.

Al Cotton Bowl Stadium de Dallas, a Texas, l'equip de Pere Romeu ha dominat de principi a fi contra l'equip que milita a la USL Super League. El Barça ja manava 0-3 després de 16 minuts, amb gols de Claudia Pina, la jove polonesa Emilia Szymczak i Patricia Guijarro. I abans dels descans ja manava per 0 a 5 després d'una diana de Kika Nazareth i el segon gol de la nit de Pina.

La mateixa Pina, que igual que Nazareth i Guijarro també havia marcat contra el Bay FC, ha segellat el seu triplet personal a la represa per al definitiu 0-6. El Barça tanca una gira perfecta als Estats Units, amb dues victòries de dues possibles, que se sumen a les altres tres victòries de pretemporada. Les blaugranes continuen amb fam de guanyar-ho tot, sigui amistós o oficial.

El Barça de Romeu ja es pot centrar ara en l'inici de la Lliga, el proper 8 de setembre, on les blaugranes debutaran a Riazor contra el Deportivo.