Copa Amèrica 2024

L'aturada impossible de Sequeira esguerra el comiat del Paraguai

No hi ha hagut miracle i Costa Rica no ha accedit als quarts de la Copa Amèrica. Com a mínim, ha tombat el Paraguai (2-1). El seu porter ha estat providencial en el temps afegit

Juga a la Primera RFEF espanyola, amb l'Eivissa, però a Costa Rica ja li han assignat la responsabilitat d'agafar el relleu de Keylor Navas. Patrick Sequeira ha estat vital en el primer triomf dels "ticos" en aquesta Copa Amèrica. Una aturada extraordinària en el minut 94 ha frustrat l'empat del Paraguai, en l'última jornada del grup D. L'ha salvat sobre la mateixa línia de gol, amb una gran demostració de reflexos.

El Paraguai, sense opcions de continuar endavant en la competició, ha buscat igualar el partit fins a l'últim instant. Abans d'aquesta intervenció de Sequira al xut de Romero, sí que havia marcat Sosa per escurçar distàncies.

Costa Rica, però, ja havia agafat prou avantatge amb dos gols ben matiners. En el minut 3, Francisco Calvo ha aprofitat una centrada de Mora per avançar els centreamericans. I, en el 7, Alcócer ha culminat una gran acció individual.