Una jugada del partit
El Còrdova ha remuntat el partit al Barça Atlètic (FC Barcelona)
1RFEF

El Barça Atlètic perd a Còrdova (2-1) i no aconsegueix l'ascens a segona

Toril, amb dos gols, ha remuntat per al Còrdova un partit en què havia començat marcant el blaugrana Hèctor Fort

La primera meitat del partit entre el Còrdova i el Barça s'ha desenvolupat amb una temperatura que arribava als 36 graus. Des del xiulet inicial, el partit ha mostrat dues cares molt diferents en cada tram d'aquests 45 minuts, que han estat bastant més llargs,  ja que en el minut 36' s'ha parat el partit, ja que un espectador ha necessitat assistència mèdica a la graderia.

El Barça ha sortit al camp amb una intensitat aclaparadora. Tot just iniciat el partit, en el primer minut, els blaugranes han estat a punt d'obrir el marcador, però la rematada de Moha l'ha refusat el porter Marín.

El domini inicial del Barça s'ha concretat en el minut 14. Hèctor Fort ha protagonitzat una jugada magnífica des del mig del camp. Després d'una conducció impecable ha  definit amb un xut creuat que ha posat el 0-1 al marcador.

En els darrers 20 minuts de la primera part, el Còrdova ha dominat clarament. El seu esforç s'ha vist recompensat al minut 34, quan una centrada precisa de Calderón ha trobat Toril, que de cop cap a ha superat el porter blaugrana i ha posat l'empat.

En la segona part el Barça no ha sabut superar al Còrdova que ha continuat dominat. De sortida Diarra ha pogut desfer l'empat, però ha perdonat el gol.

En la segona part, Toril ha tornat a marcar i el 2-1 posava molt difícil l'ascens per als de Rafa Márquez. Un resultat que ja no s'ha mogut.