Copa Amèrica de vela

L'INEOS Britannia i el Luna Rossa s'imposen en l'inici de les semifinals de la Copa Amèrica

Dos punts per a l'equip britànic i l'italià; qui arribi primer a cinc victòries serà a la final

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dissabte s'han disputat les semifinals de la Copa Louis Vuitton o Torneig de Desafiants de la Copa Amèrica. De moment, l'INEOS Britannia ha superat l'Alinghi suís en dues ocasions i ja domina la sèrie per 2 a 0.

I en l'altra semifinal, el Luna Rossa ha guanyat l'American Magic dels Estats Units tant en la primera regata com en la segona. Per tant, avantatge per als italians, també per 2 a 0, en aquesta part del quadre.

Les rondes de semifinals de la Copa Amèrica es disputaran fins dijous 19 i es podran anar seguint en directe per Esport3 i la plataforma 3Cat. L'equip que arribi a la final serà el primer que sumi cinc victòries, en una eliminatòria que podria allargar-se fins a les nou regates.

Cal recordar que a la gran final hi ha el Team New Zealand, que té l'honor de ser finalista gràcies al seu triomf en la passada edició de la Copa Amèrica. Els neozelandesos van participar a les regates preliminars i a la robin round, on van mostrar la seva superioritat i, per tant, la seva condició de favorits.


Així és el sistema de competició de la Copa Amèrica

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut