Barça

Romeu, en el seu comiat: "El Barça haurà de prendre decisions complexes"

El fins ara vicepresident econòmic de l'entitat ha argumentat els motius de la seva renúncia. "Ha estat una persona clau en el rescat econòmic del Barça", ha destacat Laporta

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat el mateix Eduard Romeu, fins ara vicepresident econòmic del Barça, el que ha volgut exposar els motius de la seva renúncia. Ho ha fet acompanyat del president Joan Laporta. "Me'n vaig amb la sensació de la feina feta", ha admès.

Romeu ha confessat que l'última victòria contra el Nàpols ha estat l'empenta final per prendre aquesta decisió. La classificació per als quarts de final de la Champions permet al club quadrar el pressupost de la temporada i, sobretot, agafar una mica d'aire.

 

"Si no s'hagués guanyat el partit, potser no hauríem fet res. No m'agrada fer les coses a mitges."

 

 

Romeu afrontarà un nou projecte professional que serà incompatible amb la plena dedicació que requereix el càrrec de vicepresident a l'entitat. Seguirà vinculat al club a través de la seva Fundació, i molt pendent de la recuperació econòmica del Barça.

"Visualitzo un Barça esplendorós a mitjà termini. El club, però, haurà de prendre decisions complexes, tibar la corda sense trencar-la. Seguirem el full de ruta."

 

Durant l'acte, Romeu s'ha mostrat molt emocionat. També Joan Laporta. El president blaugrana ha posat èmfasi en la figura d'Eduard Romeu.

"Ha estat una persona clau en el rescat de l'economia del club, en la recuperació econòmica del club."

 

 

Un anunci sorpresa

L'anunci de la dimissió de Romeu ha agafat a tothom per sorpresa. El club, de fet, ho ha comunicat a primera hora del matí, argumentant "incompatibilitat amb la plena dedicació a la seva tasca professional".

"El FC Barcelona informa que el Sr. Eduard Romeu, vicepresident de l'Àrea Econòmica del Club, ha presentat la seva renúncia al president Joan Laporta adduint incompatibilitat amb la plena dedicació a la seva tasca professional. El president Laporta ha acceptat la renúncia al mateix temps que ha agraït la seva tasca al capdavant de l'Àrea Econòmica del Club, enfocada en el desenvolupament del pla de viabilitat posat en marxa durant aquest mandat i que ha aconseguit revertir la situació financera de la institució."


Segons ha pogut saber TV3, la dimissió ja feia mesos que li passava pel cap a Eduard Romeu, sobretot després que ha començat un nou projecte professional vinculat al sector mèdic. El cert és, però, que cada dimissió a la seva àrea, la darrera la de Maribel Meléndez, l'ha anat conduint cap a aquesta renúncia final.

Últimament, ja s'havia allunyat de gestions de l'Àrea Econòmica, com és el cas dels diners pendents d'ingressar de Barça Studios que havia d'aportar anteriorment Libero.

ARXIVAT A:
Laporta
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut