Futbol

Catalunya i Panamà empaten en el retorn de la selecció catalana (2-2)

La Nova Creu Alta ha registrat mitja entrada, amb prop de 6.000 espectadors

Redacció Esport3Actualitzat

El combinat de Gerard López s'ha avançat amb un bon gol de Ferran Jutglà, però els homes de Thomas Christiansen han capgirat el marcador amb els gols d'Eric Davids i Freddy Góndola. S'ha arribat al descans amb el resultat d'1-2 i a la represa Carles Aleñá ha tardat ben poc en marcar el 2-2 que tornava les taules al marcador.

Amb l'empat, els dos equips han afluixat el ritme i les jugades d'atac han estat cares de veure. De fet, el marcador ja no s'ha mogut i el 2-2 final trenca una ratxa de dues victòries seguides de la selecció catalana.

Jutglà ha obert el marcador de la Nova Creu Alta de Sabadell
Jutglà ha obert el marcador de la Nova Creu Alta de Sabadell

 

  • Sergio García i Bojan Krkic han estat homenatjats per la seva trajectòria a la selecció catalana minuts abans que comencés el partit a la Nova Creu Alta.
  • Ferran Jutglà ha desequilibrat el marcador amb una vaselina que ha superat Mosquera i després d'una genialitat d'Óscar Mingueza des de l'eix de la defensa. 1-0 al minut 11.
  • Increïble l'aturada que ha fet Arnau Tenas després de la rematada de Freddy Góndola des de la mateixa línia de gol.
  • El partit no té respir i al minut 17 el porter de Catalunya, Arnau Tenas, no ha calculat bé i el veterà i capità de Panamà, Eric Davis, ho ha aprofitat per marcar l'1-1.
  • El Panamà s'ha tornat a avançar al 28 després que Andrés Andrade ha fet una passada que Freddy Góndola ha convertit en l'1-2 amb un xut creuat que s'ha colat per l'escaire.
  • El Panamà de Thomas Christiansen s'ha pres el partit molt seriosament i al 38 han tingut el tercer. Bárcenas ha fet una gran passada a Freddy Góndola i Sergi Gómez ha evitat el gol en la mateixa línia de gol.
  • No es pot negar que el partit ha estat entretingut i als 5 minuts de la represa Carles Aleñá ha exhibit sang freda per definir magistralment davant Orlando Mosquera i tornar a equilibrar el marcador amb el 2-2.

  • Els dos entrenadors han mogut força les banquetes i, de fet, al 72 Freddy Góndola, un dels homes forts del Panamà, ha abandonat el terreny de joc amb una lesió a l'espatlla.

  • Al 79, Stephens ha posat emoció amb un xut creuat que ha sortit desviat per ben poc. Ara era Dani Cárdenas qui defensava la porteria de la selecció catalana i al 89 Marc Povill ha pogut marcar per Catalunya.

     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut