El Calafell celebra la seva segona victòria en una final de la Lliga Catalana

El Calafell derrota el Sant Just i guanya la Lliga Catalana per segona vegada (3-2)

Jepi Selva, el jugador més valuós de la final, ha fet els tres gols del seu equip
Redacció Esport3 Actualitzat

El Parlem Club Patí Calafell ha guanyat la segona Lliga Catalana de la seva història al superar el Senergy Renovables Sant Just per 3 a 2, en la final que s'ha disputat al pavelló Quim Tomàs del Vendrell.

La clau de la final, que el Calafell ha tingut més encert en les boles aturades, ja que ha transformat dos penals. El Sant Just ha tingut tres boles aturades, però no n'ha encertat ni una: ha fallat un penal i dues faltes directes.

El Calafell ha estat el primer a marcar. En el minut 5, Jepi Selva ha encertat amb la porteria de Sant Just (1-0). La reacció de l'equip del Baix Llobregat no ha trigat gaire. Un minut després del gol, Xavi Crespo ha pogut empatar, però el penal que ha llançat l'ha desviat el porter Gerard Camps amb la mà. Ha insistit el Sant Just i ha obtingut el premi amb el gol de l'empat (1-1) que ha fet Xavi Burguillos al minut 13, tot aprofitant un rebot.

La part final del primer temps ha estat vibrant. Sito Ricard avançava el Sant Just a falta de 5 minuts per al descans. Ha estat molt encertat a caçar un refús de Gerard Camps, després d'un llançament molt llunyà que havia fet Gerard Miquel, més enllà del mig camp (1-2).

Encara no 20 segons després, Jepi Selva ha restablert la igualtat (2-2) amb el seu segon gol a la final, en aquest cas al transformar impecablement un penal en el qual no ha donat opció al porter Elagi Deitg. Amb l'empat a 2 s'ha arribat al descans.

En el segon període, al minut 37, Joan Pujalte ha enviat una pilota al travesser en una falta directa. Era la segona que fallava el jugador del Sant Just, després d'una altra que havia tingut en la primera part.

Jepi Selva, que ha estat escollit el millor jugador més valuós de la final, ha avançat el seu equip amb un penal, que li havien fet a ell mateix, en el minut 40. (3-2). Era el seu tercer gol del partit. Elagi Deitg, igual que en el penal anterior, no ha pogut aturar el xut del veterà Jepi Selva, de 39 anys.

El Parlem Club Patí Calafell suma el seu segon títol de la Lliga Catalana. El primer l'havia guanyat el 2022, en derrotar el Noia en els penals, després que el partit acabés amb empat a 3.