Girona

El Girona tanca la pretemporada amb una nova derrota (3-2)

Els de Míchel han millorat la seva imatge respecte al partit contra el Newcastle, però no han pogut superar el Bournemaouth d'Andoni Iraola

Redacció Esport3Actualitzat

Tres derrotes, tres empats i només una victòria, contra el Nàpols. Aquest és el balanç del Girona a la pretemporada 2024-25. A pocs dies de començar la Lliga, els de Míchel han fet una petita gira per Anglaterra, on han disputat dos partits consecutius. Contra el Newcastle aquest divendres, i aquest dissabte contra el Bournemaouth.

En el segon enfrontament han millorat la imatge respecte a la contundent derrota al St James's Park. Tot i això, els gironins han començat novament per darrere al marcador, amb un gol de penal matiner transformat per Justin Kluivert. Stuani ha posat l'empat al marcador abans d'arribar al descans, amb un bon moviment dins de l'àrea que li ha permès trobar la xarxa de la porteria rival.

Tot i les baixes que Míchel tenia per al darrer amistós, amb sis jugadors que no han pogut jugar per un procés víric, el Girona ha estat capaç de posar-se al davant en el marcador al minut 50. El responsable ha estat un Joel Roca que ha fet un gran gol amb un xut molt llunyà.

Però el conjunt local ha remuntat amb el gol de Sinisterra al minut 72 i el de Jebbison al 80. Amb la vista posada als jugadors que han estat baixa, el Girona visitarà aquesta setmana el Benito Villamarín, on jugarà contra el Reial Betis el pròxim dijous en l'estrena a la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut